Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Skoro je plakala: Manekenke maltretirale Kendall na reviji

None Foto: Reuters/Pixsell 3

Cure vjeruju da je posao dobila zato što Kanye West ima dobre veze u modnom svijetu. Neke su joj čak bacale opuške u piće dok nije gledala, rekao je izvor s revije

Prezime Kardashian ne koristi jer želi samostalno uspjeti, a ne da joj se 'otvaraju vrata' zato što je članica jedne od najpoznatijih reality obitelji na svijetu - Kardashian. To, čini se, nije bilo dovoljno za brzinski uspjeh kakvom se nadala. 

Kendall Jenner (18) imala je priliku iskusiti koliko je modni svijet zapravo grub. Početkom mjeseca nosila je reviju na njujorškom Tjednu mode. Ostale djevojke smatrale su da ne zaslužuje priliku sudjelovati u takvom spektaklu pa su joj radile razne 'spačke'. 

- Sve manekenke vjeruju da je posao dobila zato što njen šogor Kanye West ima dobre veze u modnom svijetu. Zbog toga su prema njoj bile jako bezobrazne. Neke su joj čak bacale opuške u piće dok nije gledala - rekao je izvor s revije. 

Kendall je nosila kolekcije Marca Jacobsa, Diane Von Furstenberg i Tommyja Hilfigera.

Komentari (22)
  • eh sad, netko dobije posao modela jer je dao 3.14čke, nekome je ujak neki lokalni baja, a nekome je šogor Kanye West... nije govno, neg se pes posral....

    18. 9. 2014,   16:21
  • Kako se mogla oderci prezimena koje nikad nije imala?

    18. 9. 2014,   17:38
  • A ja sam mislila da je njeno prezime Jenner, a ne Kardashian.

    18. 9. 2014,   17:18