Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Skroz je mokra: Nataša Janjić upala je u maksimirsko jezero

None Foto: RTL

Spas od nesnosnih vrućina koje ovih dana dostižu gotovo 40 stupnjeva mnogi su potražili u moru. A kada je more kilometrima daleko, sasvim su dobra opcija jezera, rijeke, potoci…

Glumici Nataši Janjić kao osvježenje je poslužilo neplanirano upadanje u jezero u zagrebačkom parku Maksimir. Malo nepažnje, opijenost suncem i zaslijepljenost Filipom Juričićem rezultirali su padom u vodu.

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell

Doduše, sve to bilo je za potrebe snimanja scene serije 'Prava žena' koja će se ove jeseni prikazivati na RTL-u, a u kojoj glavne uloge imaju lijepa Splićanka i markantni Zagrepčanin. A baš zbog visokih temperatura Nataši scena snimanja pada u vodu nije nimalo teško pala.

Atraktivnoj glumici ovo je prva uloga u dramskoj seriji, a posao joj u velikoj mjeri olakšava Filip zahvaljujući bogatom iskustvu stečenom na snimanjima nekih naših najuspješnijih serija.

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell

Glavni glumci, baš kao i ostatak ekipe, već mjesecima neumorno snimaju u studiju te na brojnim lokacijama po Zagrebu i okolici, a što je i tko je 'Prava žena', gledatelji će otkriti ove jeseni na RTL-u.

Inače, ovo lijepoj glumici nije prvi put da na snimanjima ima bliske susrete s vodom. Naime, ona je i na snimanju prije nekoliko godina od utapanja 'spasila' kolegu Nebojšu Glogovca.

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell

 

Komentari (11)
  • Ajmeee odo pod hitno zvat HGSS!! Ili hitnu?? hmmmm HGSS djeluje po brdima, eh. Ma vatrogasce zovem oni če več znat i usput napunit svoj spremnik direkt iz jezera.

    13. 7. 2016,   14:39
  • jos ce ona sad smuvati filipa..

    13. 7. 2016,   15:49
  • šte je te?opet neka "starleta" ili nesto slicno,toaleta ili neki drugi naziv

    13. 7. 2016,   22:08