Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Skvoteri uselili u kuću Guyja Ritchieja i ne žele je napustiti

None Foto: Pixsell 4

U kuću redatelja Guya Ritchieja, koju je renovirao, uselila se skupina skvotera i odbijaju se iseliti iz nje. Poručili su da je to njihova kuća i da planiraju ostati u njoj

U kuću Guyja Ritchieja (42), vrijednu 53 milijuna kuna, uselilo se najmanje 12 skvotera dok ju je bivši Madonnin suprug renovirao. Redatelj je kuću kupio u svibnju prošle godine i želio ju je urediti za sebe i svoju djevojku Jacqui Ainsley. No, u nju se u međuvremenu uselila grupa skvotera koja je tijekom vikenda ignorirala zahtjeve policije da je napuste. Umjesto toga, oni su putem interneta pozvali još ljudi da im se pridruži u njoj te su objavili da će u njoj imati predavanja o anarhiji, umjetnosti, tarotu i skvotiranju.

- Upozorenje. Shvatite da živimo u ovoj kući, to je naša kuća i mi namjeravamo ostati u njoj - napisali su na internetu prilikom čega su pozvali ljude da im se u njoj pridruže na projekciji filma i ostanu spavati. 

Glasnogovornik je izjavio da imanje nije bilo prazno jer su se u njemu još u petak nalazili radnici. Dodao je da se u njoj nalaze skele te da postoji opasnost od rušenja.

Komentari (5)
  • amerika: private property shootgun i 8 patrona... plus 1! da vidiš kak bježe...

    15. 2. 2011,   19:04
  • čitao sam još o ovakvim slučajevima u britaniji .banda ljevičarska ulazi ljudima u kuće.platio bi nekim banditima da ih namlate kao mučku đ....što komunjare i jesu

    15. 2. 2011,   20:58
  • hahahahaha genijalno

    15. 2. 2011,   17:50