Obavijesti

Show

Komentari 22

Slađa izašla iz "Farme", a Rafael iskašljavao krv

Slađa izašla iz "Farme", a Rafael iskašljavao krv
7

Slađa je radije izašla iz showa nego da se pridruži slugama u "šupi". Bezazleno igranje kaskadera Rafe i Alena zamalo se pretvorilo u tragediju...

VIDEO

Nakon što je kažnjena zbog kršenja pravila, Slađana Petrušić nezadovoljna sankcijama protestno je napustila Farmu. Slađa je prenijela informacije iz vanjskog svijeta nekolicini farmera i prema pravilima kažnjena. Drele joj je na obiteljskom sastanku odredio kaznu prema kojoj kao prva duelistkinja ide izravno u dvoboj u petak. Brbljava farmerica odluku je za stolom prihvatila emotivno, rasplakala se i komentirala: ''Briga mene za njih, meni je bitno da ću ja vama faliti!'', aludirajući na produkciju. Nakon toga Slađa je ponovno davala informacije iz vanjskog svijeta:
- Kad sam već diskvalificirana, sve ću vam reći! Nemojte se presvlačiti u sobi, to radite u wc-u, jer sve prikazuju - rekla je, a Dvini je kasnije u povjerenju obećala kako neće dozvoliti da se pljuje po farmerima.
- Pazi, mogli bi te jako kazniti - upozorila ju je Dvina, a Slađa se samo nasmijala i rekla da ju nije briga za to. Na novom obiteljskom sastanku Drele je objasnio Slađi:
- Ponovno si davala informacije iz vanjskog svijeta i zbog toga bi sada trebala ići u kućicu za izolaciju.
- Ja bih izašla van - prekinula ga je tada Slađa usred rečenice.
Drele joj je odgovorio da je to njena slobodna volja i da ako ona to uistinu želi, da je nitko neće spriječiti. Tako je nakon samo tjedan i pol Slađana svojevoljno napustila farmu u svom stilu:
- Ne znate vi tko je Slađa!

RAFO 'KASKADER' ISKAŠLJAVAO KRV
Iz čiste dosade Alen i Rafo poigrali su se kaskadera tako što su se biciklom iz što veće brzine zabijali u plast stijena. Ostale farmere ta je igra itekako zabavljala sve do trenutka dok Rafo nije rekao da više ne može jer si je natukao rebra. Ubrzo nakon toga počeo je vikati da ga sve boli i iskašljavati krv. Hana se odmah zabrinula i trudila se da mu pomogne, ali Pločanin je bio poprilično tvrdoglav.
- Ljudi on mora na Hitnu - vikala je Hana s kojom se složio Jura. Rafo je nakon nezgode pregledan u ambulanti i pušten natrag na farmu. Rečeno mu je da ima lagani bronhitis i dobio je antibiotike.

JURA OPTUŽIO DVINU ZA LOBIRANJE
Jura je nakon napada na Nenu našao novu žrtvu za svoje optužbe. Rekao je Dvini da lobira oko toga tko treba ispasti iz showa. U jednom trenutku čak joj se prstom unio u lice, ali avanturistica Dvina se nije dala smesti.
- Mislio sam da nisi tip koji lobira - rekao joj je Jura, dodajući da ju je čuo kad je kod WC-a govorila tko treba ispasti.
Izgleda da je novi farmer Jura već počeo 'pucati po šavovima' i to nakon nešto manje od dva tjedna boravka na imanju. Ostali farmeri usporedili su ga s Lupinom.

JELENA PLAKALA NA SPOMEN OBITELJI
Nakon što je Jura spomenuo njezinu obitelj, Jelena je briznula u plač. Svizac ju je tješio.
- Mene briga kako me prikazuju vani, jer sam takva kakva sam, ali ovo me pogađa, kakvo mišljenje imaju moji roditelji - jecala je Jelena očito aludirajući na nešto što joj je Slađa prenijela.
Iako je rekla da ju ne pogađa previše što ju je Stoka ostavio ipak je zaplakala i poručila mu na obiteljskom sastanku:
- Dan ima 24 sata, a ne treba se suditi po jednoj rečenici. Želim reći svojoj obitelji da je jako volim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin