Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Australke 'padale u nesvijest' kad se Lokin skinuo na bazenu

None Foto: Privatni album 2

Lokin i Slabinac u Australiji imaju brojnu publiku. Održali su čak 11 koncerta i svi su bili puni. Dok se Duško sunčao, Kići je obožavateljica obećala ostaviti bogato nasljedstvo

Odlično je bilo na turneji. Na svakom koncertu bilo je puno žena od 50 do 70. Obećavale su nam brda i doline, možda Kići jedna od njih ostavi nasljedstvo, kaže Duško Lokin (73).


Pjevač je mjesec dana s Kićom Slabincem (71) bio u Australiji. Imali su 11 koncerata i svi su bili puni. Ni jednog ne smeta što u dvoranama nije bilo mlade publike.

POGLEDAJTE VIDEO:


- Moji obožavatelji su ostarjeli. Zafrkavali su me da ih je pola došlo sa štapovima, a neki čak i u kolicima - rekao je Kićo.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić


U slobodno vrijeme su pecali, kupali se i obilazili znamenitosti. Lokin je pokazao i odličnu formu. Tajna vitalnosti je u umjerenosti i genetici. Dugo se bavio sportom pa je i danas u dobroj kondiciji. Nekad je trčao, veslao i dizao utege. Bit će, kaže, prvi estradnjak kojem će estetski kirurg ugraditi dvije-tri bore. Dvojac se priprema na ljetnu turneju po Jadranu, a na jesen odlaze u Ameriku i Kanadu.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić


- Kupio sam neke kožne jakne i cipele. Moram se od publike oprostiti sa stilom - rekao je bećar Kićo, koji se 'bacio' u poduzetničke vode. Lokin već godinama radi kao menadžer pjevačima poput Mladena Grdovića i Jasmina Stavrosa te im organizira turneje, a Kićo će organizirati plesnjake.


- Bit će to povratak u 50. i 60. godine rock glazbe. Ipak sam ja jedan od rijetkih, živućih, hrvatskih autohtonih rokera - kaže Slabinac.

 

Komentari (42)
  • Lokin se pojavi na bazenu,skoči sa 5 metarske daske u bazen,spadne mu perika a ženske jedna po jedna padaju u nesvijest.... od smijeha :P

    24. 2. 2016,   16:00
  • Oj, ponosna je cijela Amerika, eto Duska, na njemu perika. Navalile babe, ujne, strine, da ga vide, da ih zelja mine. Ko da nikad ne vidjese musko, popadase kad se skinu Dusko. U ekstazi sve su zene mlade, kad perika sa glave mu pade. Skoci Dusko, povice bullshit, morat cu je bolje zalijepit.

    24. 2. 2016,   20:59
  • Lokin se dobro drži za svoje godine.

    24. 2. 2016,   16:29