Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Slatka, moderna i jako seksi: 'LOLITA' u režiji Monike Sablić

None Foto: Danijel Galic 3

Riječ je o svojevrsnom nastavku ljetne modne priče 'La Vita e Bella' te je to i razlog zašto se u ulozi modela ponovno našla manekenka Iva Leko

Slatka, ženstvena, moderna i jako seksi - tako  ženu ove zime vidi splitska kreatorica Monika Sablić čija je nova kolekcija nadahnuta jednom od najpopularnijih zavodnica  među književnim  i filmskim  likovima – Lolitom. 

No, Monikina LOLITA nije djevojčica u svijetu odraslih, upravo suprotno. Ona je samosvjesna  žena koja  otvoreno koketira sa svojom senzualnošću, a to radi u svilenim bluzama s volanima, cvjetnim mini kompletićima i suknjama te iznad svega u haljinama i kombinezonima od čipke. 

Foto: Danijel Galic

Upravo je djevičanski bijela čipka inspirirala kreatoricu za njezinu LOLITU koja, međutim, zavodi u cijeloj paleti boja  zbog čega će se u Monikinoj kolekciji pronaći žene različitih životnih dobi.

Kako naglašava poznata Splićanka. LOLITA je svojevrsni nastavak njezine ljetne modne priče 'La Vita e Bella' te je to i razlog zašto se u ulozi modela ponovno našla manekenka Iva Leko. 

Foto: Danijel Galic

Lijepa supruga nekadašnjeg nogometaša Jerka Leke ovoga je ljeta bila zaštitno lice Monikine slavljeničke kampanje kojom je obilježila peti rođendan svog modnog brenda.  

Editorijal s Ivom Lekom snimljen je u etno selu Zagora, a prekrasne fotografije dokaz su da je LOLITA u  režiji Monike Sablić podjednako zavodljiva u svim prilikama i na svim mjestima.

Foto: Danijel Galic

Komentari (9)
  • Ime kolekcije Lolota je neprimjereno.Odabrala ga je vjerujem osoba upitnog obrazovanja i još upitnije opće kulture.Haljine su ništa posebno,već vidjeno ,netalentirano.Ime je vrhunac neukusa.Zašto.Kada kažete mladoj dami da je Lolita implicirate da je star mala.Lolita je djevojčica iz Nabokovog romana koja je u vezi sa osobom koja joj može biti otac.Oženio joj je majku,a bio je opčinjen kćeri.Poslije pogibije majke njih dvoje su lutali Amerikom predstavljajući se kao otac i kči a bili su ljubavnici Roman Lolita je kontroverzan roman s kojim se i danas bakću i povijesničari i kritičari i psiholozi.Zadnji je neukus koristiti se imenom Lolita.Nekim osobama je bolje ovce čuvati ispadaju manje bedaste.

    31. 10. 2016,   16:40
  • Zar je sa 27 godina ocvala?

    31. 10. 2016,   16:30
  • Sve već viđeno,iskopirano,ništa ni novo ni baš nosivo običnom puku.gđa.s tuđim k po plotu, ne zna kaj bi s muževom lovom pa brčka po mašini.dodadno.a gđa Leko zato kaj ni ona nema kaj za raditi pa se još fura na manekenku

    31. 10. 2016,   16:51