Obavijesti

Show

Komentari 6

Slatka tajna: Legendarni kralj popa htio glumiti James Bonda

Slatka tajna: Legendarni kralj popa htio glumiti James Bonda

Hollywoodski agent Michael Ovitz otkrio je kako je osamdesetih godina kralj popa, Michael Jackson, izrazio želju da glumi, ni više ni manje, nego najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu - James Bonda

VIDEO

Novi film o najpoznatijem špijunu na svijetu, James Bondu, dolazi na velike ekrane 14. veljače 2020. godine. Nakon sukoba glavnog glumca Daniela Craiga (50) s redateljem Dannyjem Boyleom (61) i scenaristom Johnom Hodgeom (54) koji su dali otkaz, postavlja se pitanje hoće li James Bonda utjeloviti neki novi glumac. 

Nakon kruženja glasina oko toga tko će biti novi tajni agent '007' brojna glumačka imena našla su se na popisu, a među njima je i ime legendarnog kralja popa Michaela Jacksona koji je osamdesetih godina prošlog stoljeća izrazio želju o tome da se okuša u glumačkim vodama. 

Za vrijeme intervjua s Michaelom Ovitzom (71), hollywoodskim agentom, Michael Jackson rekao je kako mu je želja glumiti glavnog junaka u akcijskom filmu. 

- Rekao sam mu da je premršav i preosjetljiv da glumi tajnog agenta - izjavio je Ovitz u autobiografiji 'Who is Michael Ovitz'. Iako Jackson nije dobio prestižnu ulogu, rekao je kako bi mu bilo drago da nakon Daniela Craiga ulogu James Bonda dobije britanski glumac i glazbenik Idris Elba (46). 

- Publika želi da James Bonda napokon utjelovi tamnoputi glumac, odnosno ja, a ne netko zbog stečenog glumačkog znanja i iskustva - oglasio se Idris Elba koji je glumio u brojnim filmovima poput 'Thora', 'Američki gangster', a posudio je glasove u brojnim crtanim filmovima. 

Legendarni kralj popa preminuo je 25. lipnja 2009. od zastoja srca, a za njegovu smrt optužen je dr. Conrad Murray koji mu je dao fatalnu dozu anestetika Propofola. Michael Jackson bio je najnagrađivaniji umjetnik svih vremena – oborio je 23 Guinnessova svjetska rekorda, primio 40 Billboardovih nagrada i 26 nagrada American Music Awards.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...