Obavijesti

Show

Komentari 27

Slave 12 godina braka: Bojana i Enes vezu su na početku tajili

Slave 12 godina braka: Bojana i Enes vezu su na početku tajili
1

Glumica je životnu sreću pronašla u braku s kolegom Enesom Vejzovićem. Par danas ima dvoje djece. Iako su poznati po svojoj tajnovitosti, Bojana je dirljivom objavom izrazila ljubav prema suprugu

VIDEO

Bojana Gregorić (45) i njezinom suprugu, također glumcu Enes Vejzović (40) obilježili su 12. godišnjicu braka. 

Uoči godišnjice, par se sa svojom djecom, Zoe (7) i Raulom (11), zaputio u Veneciju gdje su uživali u razgledavanju grada. Obilazili su galerije, muzeje i znamenitosti, a glumica je priznala da joj je to u jednom trenutku dojadilo te je poželjela uživati u, kako je rekla, u dokonim banalnostima. 

Bojana je na početku veze bila tajanstvena, ali je jedna zgoda sve otkrila. Kad su novinari nazvali Enesa da prokomentira nagađanja je li u vezi s Bojanom ili nije, mladi glumac samo je uzdahnuo, rekavši da ne želi ništa komentirati jer da o svemu treba pitati Bojanu, te joj dodao telefonsku slušalicu. Sve je bilo jasno. Konačno, isto ljeto pojavili su se zajedno na Filmskom festivalu u Puli gdje je njezinoj majci uručena nagrada za doprinos hrvatskom filmu.

Hodali su dvije godine, a da Bojana misli ovaj put ozbiljno saznalo se već početkom iduće godine kad je priznala da su počeli živjeti zajedno. 

Ozbiljnost veze Enes i Bojana potvrdili su u siječnju 2006. godine. Nekoliko mjeseci prije toga odustala je od angažmana u sapunici 'Ljubav u zaleđu' i TV seriji 'Naša mala klinika', a onda je procurila vijest da će se par vjenčati u lounge baru 'Škola' koju je u to vrijeme vodio njezin otac Boris.

Novinari ni ovaj put nisu bili dobrodošli, ali saznalo se da su među uzvanicima bili brojni kolege glumci, među kojima su bili i Tarik Filipović, Rene Bitorajac, Ranko Zidarić, Zlatko Vitez, Goran Navojec, danas pokojni Predrag Vušović i mnogi drugi. Uz glazbu Cubisma svatovi su se zabavljali i uz tamburaše koje je kao posebni dar doveo Vedran Mlikota.

U ožujku iste godine svijet je ugledalo njihovo prvo dijete – sinčić Raul. Bojana je rodila 30. ožujka u bolnici Sveti Duh u Zagrebu, a u najvažnijem trenutku u njezinom životu uz nju je bio i Enes. Roditelji su dječaku izabrali internacionalno ime koje se lako izgovara na svim jezicima, a znači – putnik.

Marko Lukunić/Pixsell

Četiri godine kasnije ponovno se promatrao Bojanin trbuh. Naime, naslutilo se da je ponovno u drugom stanju. Iako je jednom izjavila da je idealna razlika između djece dvije godine, Enes i Bojana postali su ponovno roditelji potkraj studenog 2010. godine.

Na svijet je i ovaj put u bolnici Sveti Duh, došla djevojčica kojoj su nadjenuli ime Zoe, što znači život. Ekskluzivne fotografije djeteta prodali su medijima za cijenu jedne godišnje Bojanine plaće, a iznos je uplaćen kao donacija rodilištu bolnice Sveti Duh. Sve to učinili su samo zato da bi se riješili paparazza koji su logorovali ispred njihovog ulaza u kuću i kupili obiteljski mir.

Bojana iza sebe ima propali brak s pjevačem Borisom Novkovićem (50). Razveli su se 1997., nakon pet godina braka.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje