Obavijesti

Show

Komentari 83

Slave godišnjicu: Muž je Pišek osvajao dizajnerskim torbicama

Slave godišnjicu: Muž je Pišek osvajao dizajnerskim torbicama
11

Nikolina i Vidoje družili su se mjesecima prije nego su prohodali. A onda ju je vrlo brzo zaprosio. Bili su u beogradskom restoranu kad je nonšalantno pred nju izvadio Cartierov zaručnički prsten od bijelog zlata

VIDEO

Nikolina Pišek (43) nije se na prvi pogled zaljubila u sadašnjeg supruga Vidoja Ristovića (40), s kojim danas slavi šestu godišnjicu braka. Atraktivna voditeljica osvojila je srpskog povjesničara umjetnosti i kolekcionara umjetnina čim ju je ugledao, a vidio ju je na srpskoj televiziji gdje je vodila TV emisiju.

Krenuo ju je osvajati raznim znakovima pažnje. U hotelsku sobu gdje je odsjedala, jer zbog posla živjela je na relaciji Zagreb – Beograd, slao joj je poklone. Slao joj je cvijeće, torte, pa i dizajnerske torbice.

Nikolina je u to vrijeme taman bila „u kombinaciji“ s bivšim crnogorskim nogometnim reprezentativcem Nišom Saveljićem (46). Vidoje je taman prekinuo dvogodišnju vezu sa srpskom glumicom Katarinom Radivojević (40). Katarina i Vidoje prekinuli su navodno zbog njene divlje naravi.

Glumica je između ostalog svojedobno pod utjecajem alkohola na Severininom koncertu na Rabu razbijala čaše. Za Vidoja pak kažu da je mirne naravi.

Nikolina i Vidoje družili su se mjesecima prije nego su prije sedam godina prohodali. A onda ju je vrlo brzo zaprosio. Bili su u beogradskom restoranu kad je nonšalantno pred nju izvadio Cartierov zaručnički prsten od bijelog zlata s dijamantom čija je cijena oko 15 tisuća eura, odnosno 110 tisuća kuna.

Pritom joj je i na uho zapjevao pjesmu Sandija Cenova „Žena budi mi ti“. Nije ju silio da se pristane udati za njega, već joj je rekao kad budeš spremna, stavi prsten na ruku.

Nikolina je isprva bila u šoku, no odmah je znala da je to to i pristala se udati za Ristovića. Odlučili su se vjenčati na neutralnom terenu, u Monte Carlu. Na slavlju im je bilo 70 uzvanika, a Nikolina je nosila vjenčanicu američke dizajnerice Monique Lhuillier. Pjevao im je Jacques Houdek. Par danas ima djevojčicu Unu Sofiju (5) te žive u Beogradu. Nedavno su na društvenoj mreži pokazali i istu tetovažu. Tetovirali su datum, 27. kolovoza, kad su se upoznali, što je njima bitnije nego datum vjenčanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao