Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Slave obline': Nives i Ecija se utegnule u Mehunkine haljine

None Foto: Josip Regovic/PIXSELL 12

U novoj kolekciji mogli su se vidjeti klasični krojevi haljina na preklop, sličnoj onoj koju je nosila predsjednica u posjeti američkog predsjednika Donalda Trumpa i prve dame, Melanie Trump

Snježana Mehun (47) i mladi modni dizajner Antun Tin Brišar predstavili su novu kolekciju hrvatskog brenda Duchess čije kreacije voli nositi i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović (50).  

Na novoj kolekciji radili su tri mjeseca, no kako Snježana kaže uvijek se nešto čeka do zadnje sekunde. 

Zagreb: U Jazz & Cabaret klubu Kontesa predstavljena nova kolekcija brenda Duchess | Autor: Josip Regovic/PIXSELL Foto: Josip Regovic/PIXSELL

- Skupljali smo stvari po gradu do same revije. Najsmješnija scena je bila kad smo shvatili da od pedeset majica našeg brenda koje su bile u garderobi, Tin nema nijednu za obući - rekla je Snježana. 

Predsjednica Grabar-Kitaroviæ sa Donaldom Trumpom 'NA PREKLOP' Kolinda za susret s Trumpom obukla haljinu Snježane Mehun

U predstavljenoj novoj kolekciji mogli su se vidjeti klasični krojevi haljina na preklop, sličnoj onoj koju je nosila predsjednica u posjeti američkog predsjednika Donalda Trumpa (72) i prve dame, Melanie Trump (48). Kroz cijelu reviju na pozornici pjevala je mlada Kim Verson (25), također u jednoj od haljina iz nove kolekcije. 

Zagreb: U Jazz & Cabaret klubu Kontesa predstavljena nova kolekcija brenda Duchess | Autor: Josip Regovic/PIXSELL Foto: Josip Regovic/PIXSELL

- Jako sam uzbuđena i presretna jer je na reviju došla moja mama, sestra i nećak koji mi je dao cvijeće na kraju. Bilo ga je sram, pripremao se za to cijeli dan. Došli su moji prijatelji, Zlatko Mateša (69), kojeg izuzetno cijenim i koji inače ne dolazi na revije - ispričala nam je Snježana nakon same revije.

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

U publici su sjedile brojne poznate zvijezde poput glumice Mile Elegović (48) , Ivane Brkljačić (35), Ivice Skoke, Dalibora Petka (40), Mire Ungara (81), Joška Lokasa (46) te pjevačice Nives Celzijus (36) i radijske voditeljice Ecije Ivušić (32). Obje su nosile kreacije iz nove kolekcije. 

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

- Htjeli smo pokazati da našu odjeću mogu nositi i žene s oblinama, a ne samo mršavice - rekao je Antun Tin Brišar kojemu je ovo prva suradnja sa Snježanom Mehun. 

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Unatoč tome što se sama predsjednica nije pojavila na reviji, domaća poduzetnica i modna dizajnerica nada se kako će upravo hrvatska predsjednica odabrati nešto iz nove kolekcije. 

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

- Nadam se da će predsjednica odabrati nešto u čemu će se osjećati ugodno i ženstveno - rekla je Snježana. 

Raskošan i velik, ali vrlo tragičan: Najslavniji brod na svijetu kreće u svoju novu plovidbu?

Komentari (38)
  • Ovo se nekad nosilo po kuci...

    31. 10. 2018,   06:49
  • definitivno model i kroj neprilagođeni za Nives. Više za Petka.

    31. 10. 2018,   09:47
  • Bože sveti ova Mehunka iz svake paštete iskače...ima li kraja nadripoduzetništvu???

    31. 10. 2018,   00:19