Obavijesti

Show

Komentari 31

Slavi novu suradnju: Emily pozirala 'kao od majke rođena'

Slavi novu suradnju: Emily pozirala 'kao od majke rođena'
1

MANJE JE VIŠE Ratajkowski je u opisu fotografa koji ju je snimao nazvala 'kraljem', a rezultat njegova rada jako se svidio pratiteljima koji nisu bili štedljivi na lajkovima i komplimentima

VIDEO

Omiljena aktivnost Emily Ratajkowski (26) je poziranje za vruće fotografije, a posebnu je veseli kada je autor istih poznati fotograf.

Naime, ona se na Instagramu pohvalila ponovnom suradnjom s Patrickom Demarchelierom, to je učinila, gle čuda, fotkama na kojima pozira 'kao od majke rođena', a autor kojih je spomenuti fotografi.

 

Back shooting with the king today @patrickdemarchelier 🖤

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Emily ga je u opisu nazvala 'kraljem', a rezultat njegova rada jako se svidio pratiteljima koji nisu bili štedljivi na lajkovima i komplimentima.

Podsjetimo, manekenka i glumica nedavno je pozirala za francuski magazin Madame Figaro u toplesu, ogrnuta kaputom. No urednici časopisa odlučili su izmijeniti njen izgled, pa su joj digitalnom obradom smanjili usne, ali i grudi. 

Jako sam razočarana jer su mi mijenjali izgled usana i grudiju. Svatko je lijep na svoj način, ne razumijem zašto modna industrija ne želi slaviti individualnost, nego nas želi sve učiniti istima - zapitala je Emily koju su bujne grudi i proslavile.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin