Obavijesti

Show

Slavi se rođendan Dina Dvornika na Aj Cha festivalu

Slavi se rođendan Dina Dvornika na Aj Cha festivalu
4

...Jer osamdesete su bile godine kad smo stalno svirali, svake noći smo do zore lupali susjede smo budili...

Split se ovog kolovoza vraća u to vrijeme, a Splićane i posjetitelje očekuju tri dana zabave do zore. Slavi se rođendan Dina Dvornika, kralja funka, a Split mu priprema kraljevsku rođendansku zabavu. Festival Aj Cha, za koji su ulaznice prošlog tjedna krenule u prodaju, traje tri dana - od 18. do 20. kolovoza.

Rođendanska fešta počinje 18. kolovoza u 17 sati na Jägermeister stageu na After beach partiju, gdje drugo nego na Bačama. Nastavlja se na pozornicama na kultnim gradskim punktovima – „isprid banke“, na Rivi i u Ljetnom kinu Bačvice. Impresivan line up, tri dana lude zabave, zabava po cijelom gradu i bogat program, a sve se završava koncertom Splitske dice na Starom placu koja se okupljaju nakon više od dvadeset godina.


Festival započinje 18. kolovoza kada će u 17 h Bocca Sofistifunk zagrijati kupače na plaži Bačvice na After beach partyju, a na Rivi na Kala stageu od 20h nastupaju James Brown Tribute band i Kristijan Shoomadisco Klačar. U Ljetno kino Bačvice dolaze Songkillersi i E Jay Mamihno, poslije čega se zabava nastavlja na Aj Cha afteru u klubu Zenta uz Blacksoul.
Sutradan, 19. kolovoza Jazzozo će na Jägermeister beach stageu na Bačvicama zagrijati publiku prije koncerta Jinxa u Ljetnom kinu, dok će na Rivi publiku rasplesati DemeNtronomes i Tabu keeper of the groove. I opet do jutra u klubu Zenta uz DJ-a Tomu RIcova. Treći dan, na sam dan Dinovog rođendana, Kristijan Shoomadisco Klačar će rasplesati Bačvice, nakon čega se sve seli na Stari plac - Dinovi prijatelji i kolege, Tribute band Dino Dvornik s Nikolom Marjanovićem, Marijan Ban i Diktatori, Neno Belan i Fiumensi i gosti iznenađenja zaduženi su za zabavu dostojnu legende kojoj slavimo 53. rođendan.

Za  Trodnevna događanja završavaju ranim jutrom, nakon after partija u klubu Central uz E Jay Maminhoa.
Early beard ulaznice za festival se prodaju u sustavu Entrio.hr i Croatia-tickets.com.


Više informacija o festivalu na www.ajchafestival.com i Facebook stranici AJ CHA festival

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac