Obavijesti

Show

Komentari 73

Slavica renovira kuću, a susjedi se žale: Buka nam tjera goste

Slavica renovira kuću, a susjedi se žale: Buka nam tjera goste
4

SUSJEDA IZ PAKLA Dizalice i bušilice u pogonu su usred sezone, a radi se i na državne blagdane kako bi Slavica imala gdje ljetovati. Njezini susjedi žive od turizma i ugostiteljstva

VIDEO

Pa gdje ću ja nju tužiti, što vam je, da me pojede. Mene nitko ne štiti. I da imam para i usudim se uprti u nju, može mi se samo smijati, rekao je ogorčeni susjed koji strahuje od Slavičine tužbe zbog svojih istupa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:23

Slavica Ecclestone (59) kuću u dubrovačkom Zatonu renovira već dvije godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Crvenimo se pred gostima. Pozivamo ih na sunce, more i tišinu, a kad dođu, brusilice i dizalice od 7 sati ujutro buče oko kuće. Prestrašno je - požalio nam se susjed Frano Gverović.

Slavičin prvi susjed i njegova obitelj žive od turizma i ugostiteljstva. Zbog buke i gustih oblaka prašine koji su im postali svakodnevica, kako kaže, počeli su gubiti sve više gostiju. Gverović ne zna ni hoće li sam naredna dva mjeseca moći izdržati.

- Trenutačno rade na kojih četiri metara od naše kuće. Postaje nemoguće živjeti tu - nastavio je. Lani su s radovima završili sredinom lipnja i krenuli opet u rujnu. Radili su čitavu zimu i nitko se nije žalio.

- Zatvarali smo prozore i sve je bilo u redu. Htjeli smo da naprave kuću, ali ovo sad je već pravi bezobrazluk. Nemam riječi - rekao je ogorčen susjed. Kaže da građevinci rade svaki dan od 7.00 sati ujutro do 17.00 sati popodne. Radili su čak i jučer iako je bio praznik.

- Ne poštuje ni našu državu, a ne samo nas - ljut je Gverović. Žalio se gradskim službama, no oni su ga uputili da se zbog prašine obrati Zavodu za javno zdravstvo. Rečeno mu je da su radovi u ovo doba godine legalni, što prije nije bio slučaj.

- Gradsko poglavarstvo je u prosincu donijelo odluku da se može raditi čitavu sezonu, dan i noć, a i praznike kako mi se čini - rekao je i dodao kako on pravno ne može ništa poduzeti.

Slavica im se nije udostojila ni ispričati, a nisu je ni vidjeli ove godine. Gverović kaže da nema ni predstavnika izvođača radova, građevinskog inženjera, nikoga kome bi se mogli obratiti. Na gradilištu su samo radnici. Prisjetio se kako je bilo kada su započeli s radovima.

- Jedno jutro došli su bageri i počeli lupati. Nismo znali što se događa, mislili smo da je počeo rat. Slavica se pojavila nakon dva mjeseca. Pričali smo tridesetak sekundi. Ispričala se i rekla da se trebala doći javiti i reći da će rušiti kuću. Bila je vrlo ljubazna - otkrio nam je. Kaže da nije ni toliko ljut na nju koliko na svoj narod, osobito pojedince koji dozvoljavaju radove usred turističke sezone.

- Ona samo koristi našu pohlepu za novcem, ne znam kako bih drugačije to nazvao - zaključio je Slavičin prvi susjed.

Bivša supruga nekadašnjeg prvog čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestonea (86) veliku kameno kuću tik do mora kupila je 2015. Navodno je iskeširala oko tri milijuna eura (oko 22 milijuna kuna).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...