Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Slavko Sobin: 'Ljudi, nemojte mi slati svoje obnažene fotke'

None Foto: Mario Pavlović/Nova TV 11

Što se tiče budućnosti, ima planove kako bi sve trebalo izgledati, pa ni ne razmišlja o nekoj čarobnoj kugli za proricanje budućnosti. Ipak, volio bi dobiti neki znak da je na dobrom putu i da tako nastavi

Glumac Slavko Sobin (34), pobjednik ovogodišnje sezone showa 'Ples sa zvijezdama' zauzet je projektima, ali kako kaže, to je i priželjkivao.

Foto: Nova TV

- Ovu godinu ne stignem imati privatni život i to mi je okej jer sam zaželio jako radnu godinu. Dapače, bilo mi je i dosta privatnog života i sad ovo malo što imam, dosta mi je - ispričao je. Dodao je kako ne smatra da su muškarci koji pokazuju emocije zbog toga 'manje muškarci'.

VESELI PLESNJAK Slavko Sobin o plesnoj pobjedi: 'Do jutra smo slavili uz Mišu'

- Apsolutno se ne slažem s tim. Dapače, najmanje si muško ako se stalno pokazuješ da si neki alfa. Pravi muškarac pokazuje emocije - pojašnjava Slavko. 

Foto: Mario Pavlović Mili

Što se tiče budućnosti, ima planove kako bi sve trebalo izgledati, pa ni ne razmišlja o nekoj čarobnoj kugli za proricanje budućnosti. Ipak, volio bi s vremena na vrijeme dobije neki znak da je na dobrom putu i da tako nastavi.

- Znam kakvu bih budućnost htio, pa evo... Treba mi samo da mi se kaže: 'Ne, ne to, ovo drugo izaberi' - našalio se glumac koji je ispričao kako nije dobio niti jednu ulogu preko kreveta.

Foto: Instagram

- Da jesam, priznao bih. Govorio sam u početku da je to okej, jer to je ionako prvi korak, kasnije se ionako moraš dokazati, ali nisam dobio uloge preko kreveta - kaže. 

U mobitelu ima podjednako svojih i tuđih golih tijela, ali samo zato što mu ih pratitelji neprestano šalju na Instagramu.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

- Svoje gole fotografije imam tako da bi vidio napredak u teretani. Imam puno tuđih fotografija među porukama na Instagramu. Izbrišem ih i blokiram. Ljudi, nemojte mi molim vas slati slike intimnih dijelova tijela - zaključio je Sobin. 

 

 

 

Komentari (6)
  • prsluk i papuče

    13. 7. 2019,   06:54
  • Outfit ok, samo je čarape zaboravio.

    14. 7. 2019,   10:35
  • Sav je za rezanje baklava ne samo nos. Blago se Luki mora da uživaju držati sve u neizvjesnosti.

    13. 7. 2019,   12:20