Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Slavko Sobin o plesnoj pobjedi: 'Do jutra smo slavili uz Mišu'

None Foto: 5

Bio sam napet, ali nisam očekivao pobjedu pa nisam imao spreman ni pobjednički govor, otkrio nam je Slavko Sobin

Ples, pogotovo sad kad “zna”, veselje, a iz zvučnika trešti Mišo Kovač i njegova “Samo jednom ljubav”. Otac Slavka Sobina, pobjednika “Plesa sa zvijezdama”, uzdignutih ruku ponosno slavi i pjeva. Party nakon pobjede u showu je potrajao, kako je na društvenim mrežama otkrio plesač pobjednik, bilo je dosta veselo.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Malo možda kasnimo s ovom objavom, malo smo možda popili, ali ljudi, hvala vam - napisao je Slavko (34), koji je trijumfirao u paru s Gabrijelom Pilić. No ipak se nije do kraja prepustio čarima noći, drugog jutra posljedica nije bilo.

- Prvo sam s cijelom ekipom showa proslavio odmah u studiju, a tamo nam se pridružila i moja ekipa koja me je došla podržati. Nije bilo mjesta baš za mamurluk sutradan, trebam sad sa svima vama porazgovarati i ispričavam se unaprijed što ću sad iskakati iz paštete - rekao nam je Sobin. Kaže da je i dalje pod dojmom jer pobjedu nije očekivao. Bio je, kaže, napet zbog finala, ali koliko god je bio blizu cilja, nije se očekivao na samom vrhu.

Foto: Instagram

- Ipak nisam ovo očekivao. Nisam imao spreman pobjednički govor, čak mi je nekako cijeli dan bilo žao što Gabi neće odnijeti pobjedu sa mnom jer sam znao da je ona to zaslužila. I onda se dogodilo što se dogodilo, s našim obiteljima i prijateljima tamo, s hrpom ljudi iza ekrana koji su navijali i glasali za nas... Nevjerojatan osjećaj - otkrio je Slavko.

Nada se da će se uskoro “otvoriti” mjesto gdje bi mogao spojiti glumu s plesom. U svakom slučaju, kad ga je već tako dobro savladao, ne kani od njega odustati.

Foto: Instagram

- Gabi i ja ćemo tu i tamo nabaciti neki trening sebi za gušt - rekao je. U studiju ga je pratila ekipa iz Splita. I sam se začudio koliko ih je došlo, a i “čime je to zaslužio”. Među partijanerima je bio i Ištvan Varga, plesač i nekadašnji sudionik showa.

- Njezino zadovoljstvo sa mnom bila je čista laž. Dođe Ištvan Varga i gotovo sve - napisao je Slavko na društvenim mrežama. Kaže da mu je najteži dio bio plesati rumbu jer je to Gabrijelin najdraži ples.

- Plesali smo dvaput i nisam se uspio dovoljno opustiti pa imam osjećaj da joj nisam bio dostojan partner - kaže Sobin.

Komentari (1)
  • Zaslužena pobjeda. Imali ste razloga za slavit.

    4. 6. 2019,   21:48