Obavijesti

Show

Komentari 2

Slavni koji su se 'obrušili' na bivše preko društvenih mreža

Slavni koji su se 'obrušili' na bivše preko društvenih mreža
12

Rob Kardashian i reperica Blac Chyna velike su 'svađalice' na društvenim mrežama te su se nakon prekida često međusobno javno optuživali. Tako je snimio pa objavio video gdje ona odlazi s njihovom kćeri...

VIDEO

Loša strana slavnih i bogatih je ta što nijedna njihova veza ne može proći nezapaženo, pa isto to vrijedi i kad je riječ o prekidima. I dok jedni slavni parovi svoje svađe kriju od medija kriju što više mogu, drugi ne prezaju ni pred čime pa su se tako bez imalo problema 'obrušili' na svoje bivše na društvenim mrežama.

Justin Bieber i Selena Gomez

American Music Awards - Justin Bieber and Selena Gomez

Jedan od tih parova su bili i pjevač Justin Bieber (24) i njegova bivša djevojka Selena Gomez (26). Oni su nekoliko puta prekidali i ponovno se mirili, a sve je to ostalo 'zabilježeno' na društvenim mrežama. Selena se na bivšeg dečka obrušila više puta, a najveću svađu sad već bivši golupčići imali su prije nešto manje od tri godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tada je Justin objavio zajedničku fotografiju s modelom Sofijom Richie (20) te time 'navukao' hrpu negativnih komentara svojih obožavatelja. Kako bi stala na stranu njegovih fanova, Selena je na društvenim mrežama objavila komentar tvrdeći da bi Justin ubuduće svoje intimne trenutke trebao zadržati za sebe.

Ni on joj nije ostao dužan. Justin joj je indirektno odgovorio da ne mrzi vlastite fanove, ali bi volio kada bi oni voljeli ljude koje on voli. Pritom je, najvjerojatnije, mislio na manekenku. 

- Smiješno je vidjeti kako će te pojedini ljudi iskorištavati samo da bi dobili pažnju drugih i još te optuživati bez razloga. Žalosno, ne podržavam mržnju - dodao je Justin.

Rob Kardashian i Blac Chyna

Rob Kardashian (31) i reperica Blac Chyna (30) velike su 'svađalice' na društvenim mrežama te su se nakon prekida često međusobno javno optuživali. Kako bi joj se osvetio, brat poznatih Kardashianki snimio je, a zatim i javno objavio video gdje ona odlazi s njihovom zajedničkom kćeri Dream (2). Kasnije je na Instagram profilu objavio i njezine gole fotografije koje je ubrzo nakon toga obrisao.

CHYmoji by Blac Chyna Launch Party - Hollywood

Ni Blac Chyna mu nije ostala dužna pa je tako, uz nekoliko uvreda upućenih isključivo na njegov račun, objavila i snimku na kojoj se ljubi s drugim. 

Iggy Azalea i Nick Young 

Australsko-američka pjevačica i reperica Iggy Azalea (28) hodala je s košarkašem Nickom Youngom (33) s kojim se i zaručila. Njihove zaruke nisu dugo potrajale jer je sredinom 2016. godine par naglo prekinuo, a glazbenica je na društvenim mrežama 'napala' bivšeg zaručnika. 

- Ostavila sam Nicka jer sam saznala da je u naš zajednički stan stalno potajno dovodio druge žene, i sve to dok sam ja bila na putu. Uhvatila sam ga na snimci sigurnosne kamere. Osjećam kao da nemam pojma koga sam voljela i s kim sam sve dosad bila u vezi - napisala je razočarana reperica.

Twitter/Screenshot

Osim što ju je mjesecima varao s drugim ženama, Nick je svojoj bivšoj zaručnici Keonni Green (29) napravio i dijete. Preko televizijske emisije saznala je da je poduzetnica trudna s njezinim bivšim. 

Taylor Swift i Calvin Harris

Pjevačica Taylor Swift (29) i britanski DJ Calvin Harris (35) bili su u vezi 15 mjeseci, a nakon prekida nisu ostali u prijateljskim odnosima. Slavni DJ obrušio se na bivšu preko društvenih mreža. 

- Ako si već toliko sretna u novoj vezi, trebala bi se fokusirati na nju umjesto da pokušavaš uništiti bivšeg dečka jer nemaš pametnijeg posla. Znam da trenutno nisi na turneji i trebaš nekog novog za potkopati kao  što si to napravila Katy Perry, ali ja nisam taj tip. Oprosti, ali neću ti to dozvoliti - napisao je Calvin na Twitteru. 

Calvin Harris arrives at the 2015 Billboard Music Awards in Las Vegas

Naime, Taylor je tada medijima otkrila da je ona bila ta koja je napisala tekst za njegovu pjesmu 'This Is What You Came For' koju je snimio u duetu s Rihannom, što je Calvina očito jako povrijedilo. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'
PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'

Hajdukovac Leon Dajaku i njegova djevojka Leonie June u ožujku su dobili kćerkicu Navu, a nedavno je otkrila kako na nju utječe majčinstvo