Obavijesti

Show

Komentari 41

'Pukla' ljubav: Tina Šegetin se razvela nakon godinu i pol dana

'Pukla' ljubav: Tina Šegetin se razvela nakon godinu i pol dana
11

Bračna sreća Tine Šegetin nije potrajala ni dvije godine. Pjevač Boris Novković u braku je bio četiri mjeseca, a Frano Lasić svega 21 dan

VIDEO

Zlatno pravilo 21. stoljeća glasi: 'Ako nije objavljeno na Instagramu, nije se ni dogodilo', pa shodno tome raspad braka nikad nije bilo lakše primijetiti. Prije nego što se potpišu papiri za razvod, parovi najčešće izbrišu zajedničke fotografije s profila što odmah pokrene brojne glasine o ljubavnom krahu.

Bivša Big Brother stanarka Tina Šegetin (28) jedna je od onih koja je brzo uplovila, a ekspresno isplovila iz bračne luke. Posljednjih mjeseci manekenka nije stavljala zajedničke fotografije na društvene mreže, čime je dala naslutiti da je njezinoj romansi s Racom Jovanovićem (32) došao kraj.

- Već tri mjeseca ne živimo zajedno. U to vrijeme smo predali papire za razvod braka. Nismo se rastali u neprijateljskim odnosima. Jednostavno, bila je riječ o neslaganju karaktera i temperamenta, a i dolazimo iz dvije različite sredine - rekla nam je Tina i dodala kako je isprva ona odlučila da se želi razvesti, a ubrzo se i suprug složio s njom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:24

- Sad sam u Beogradu, gdje živim, s Barbarom i majkom Jasenkom. Bila sam sa sestrom i prijateljicom na ljetovanju u Crnoj Gori, odmarale smo mozak... – govori Tina.

Sestre Šegetin trenutačno rade na jednom projektu o kojem zasad ne žele govoriti. Iako joj brak nije potrajao, Tina ne smatra da joj je rastava životni neuspjeh.

- Kad nešto ne ide, bolje je prekinuti. Lijepo je da smo se rastali na civilizirani način, bez nekih tenzija. Možda smo i prebrzo uletjeli u taj brak. Ostali smo u normalnim odnosima, bitno mi je da s nekim mogu popiti kavu kad se sretnemo na ulici nakon prekida – kaže Tina.

Priznaje da su joj frajeri ulijetali na ljetovanju, ali o dečkima ne razmišlja.

- Ne razmišljam o vezama. Prošlo mi je kroz glavu da smo možda prebrzo uletjeli u taj brak, ali dobro. On je bio super, pljuvala bih po sebi da sad ružno govorim o njemu. Majka i sestra su me podržale – zaključila je Tina.

No nije jedina koja neće dočekati starost s osobom s kojom je završila u braku. 'Dok nas smrt ne rastavi' rekao je i glumac Frano Lasić (64), no brzo je to porekao. Zapravo, ekspresno brzo s obzirom na to da je postavio rekord u trajanju celebrity braka.
Iako je iza sebe već imao propali brak, glumac je 1983. godine oženio Ljiljanu iz Beograda. Fatalna ljubav trajala je samo tri tjedna. Frano je nakon toga dugo izbjegavao matičara. Pokleknuo je tek nakon deset godina, oženivši slovensku manekenku Živu Stupnik. Ni taj brak nije potrajao i taman kad su svi mislili da se Lasić više neće ženiti, glumac je pronašao sreću u 30 godina mlađoj Mileni Matić.

Za vratom, po ovom neslavnom kriteriju, puše mu i bivša manekenka Nina Morić (43), kojoj je 'zauvijek zajedno', trajalo samo dva mjeseca. Iako je mislila da će do kraja života ljubiti milanskog poduzetnika Massimiliana Dossija, Nina je svoje pratitelje na društvenim mrežama obavijestila da ništa ne traje zauvijek, pa tako ni njihova ljubav.

Bračni krah nakon samo osam mjeseci doživio je i pjevač Boris Novković (51). Bivša supruga Ines Katić i pjevač podnijeli su sporazumni zahtjev za razvod braka. To mu sigurno nije bilo strano s obzirom na to da je već tad iza sebe imao dvije supruge. Pet godina proveo je u braku s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (47), a devet s novinarkom Lucijom Matić.

Brak na brzaka iskusili su Vlatka Pokos (49) i umirovljeni splitski poduzetnik Josip Radeljak (76). Iako su godinama poslije punili novinske stupce, njihov brak trajao je manje od dvije godine, a razvod se odigrao pred očima javnosti. Burno su se vrijeđali i svađali jer je Dikan tvrdio da ga Vlatka vara s mlađim muškarcem. Tad su se navodno i potukli. Izbacio ju je iz stana dok je na sebi imala samo traperice i majicu. O njihovu odnosu napisana je i knjiga. Naime, Vlatka je 2010. objavila knjigu 'Život u raju', u kojoj je opisala i svoj odnos s bivšim suprugom.

- Od starijeg muškarca ne očekujete ono što vam pružaju mlađi i obrnuto - napisala je Vlatka i dodala da je voljela Dikana: 'Kad zavolite osobu, onda zavolite sve na toj osobi... Njene godine, njen izgled, njene vrline, ali i nedostatke - pričala je Vlatka, a ubrzo su na vidjelo počele izlaziti i intimne stvari iz spavaće sobe.

Spasa nije bilo ni braku između Nataše Janjić (37) i Joška Lokasa (47). Brak im je trajao samo godinu i pol, a navodno je glavni razlog prekida bio taj što voditelj nije htio djecu s glumicom. Danas su oboje u sretnim vezama. Joško već nekoliko godina ljubi 22 godine mlađu manekenku Jelenu Katarinu Kapu, a Nataša se prošle godine u tajnosti udala za liječnika Nenada Medančića, s kojim ima sina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin