Obavijesti

Show

Komentari 2

Slavni TV chef ponovno u frci: 'Lažu da sam ja i šalju poruke'

Slavni TV chef ponovno u frci: 'Lažu da sam ja i šalju poruke'
8

Molim vas, znajte da je ovo moj jedini Facebook profil i da svi drugi profili nemaju veze sa mnom. molim vas da pogledate ima li profil plavu kvačicu (znak da je profil pravi) i prijavite sve lažne stranice, napisao je kuhar

VIDEO

Televizijski kuhar Paul Hollywood (53), koji je hrvatskoj publici poznat kao član žirija u emisiji 'Dobar, bolji, najbolji...britanski slastičar', bijesan je zbog toga što su mu prevaranti ukrali fotografije i napravili lažni profil na društvenim mrežama. Javljaju se nepoznatim ženama i s njima počinju komunikaciju te se pretvaraju da su Paul, koji bi rado htio s njima izaći i upoznati ih.

Da bi to spriječio, kuhar se oglasio na službenom profilu i napisao kako on nema veze s tim te apelira da se takvi slučajevi prijave. 

- Primijetio sam lažni profil s mojim imenom s kojeg se u zadnje vrijeme šalju poruke i pretvaraju se da sam ja. Molim vas, znajte da je ovo moj jedini Facebook profil i da svi drugi profili nemaju veze sa mnom. molim vas da pogledate ima li profil plavu kvačicu (znak da je profil pravi) i prijavite sve one stranice za koje mislite da su lažne. Hvala - napisao je kuhar. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovog ljeta objavio je da je u procesu rastave od supruge Alexandre (55) kako bi započeo novi život s mladom izabranicom svog srca. Par se upoznao 1996. godine na Cipru, a kako su brojni fanovi zaključili, bila je to ljubav na 'prvi dah'.

Ona je radila kao instruktorica ronjenja, a on se odmarao u hotelu s pet zvjezdica. Samo dvije godine poslije su se vjenčali i 2001. dobili sina Josha. Međutim, ne samo da je imao krah sa suprugom već je i ljubav s mlađahnom djevojkom Summer Monteys-Fullam (24), zbog koje je ostavio suprugu, naglo pukla. 

Ona se iselila iz njihovog ljubavnog gnijezda, a sada će ga i tužiti, nakon što je navodno surađivala s paparazzima te je privatne informacije prodavala medijima. Summer se o svemu oglasila i na Instagramu.

- Jako mi je žao zbog kleveta koje je Paul izrekao o meni nakon našeg prekida... Ne preostaje mi ništa drugo nego podnijeti tužbu protiv njega... Razočarana sam što je veza završila na ovaj način - napisala je. Dodala je i kako nema razloga više razgovarati s njim, a ni s medijima. TV chef muku muči i sa sinom tinejdžerom koji ne želi čuti za njega nakon što je okončao brak s njegovoj majkom. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

12:21
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju