Obavijesti

Show

Komentari 21

Slavnom zavodniku su tajili da mu je 'sestra' zapravo mama...

Slavnom zavodniku su tajili da mu je 'sestra' zapravo mama...
4

SRETAN ROĐENDAN JACK Glumac koji je osvojio tri Oscara i sedam Zlatnih globusa proživljavao je pravu životnu dramu. Naime, on je s 37 godina otkrio da mu je majka zapravo sestra

VIDEO

Legendarni glumac koji danas slavi 80. rođendan je u svojoj 60 godina dugoj karijeri osvojio tri Oscara, dok je bio nominiran za njih 12. Osvojio je i sedam Zlatnih globusa, uključujući i nagradu Cecil B. DeMille 1999. za poseban doprinos filmu.

Ipak rijetki znaju da je život Jacka Nicholsona prava sapunica. Naime, legendarni glumac je još odmalena sumnjao da se nešto čudno događa u njegovoj obitelji - i bio je u pravu.

DPA/Pixsell

Kada je postao planetarno poznat mnogi su počeli čačkati po njegovoj prošlosti. Naime, 1974. godine u kina je stigao film 'Chinatown', a Time Magazine odlučio je objaviti veliku priču o Jacku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nije niti slutio da će mu to promijeniti život

Netko iz časopisa bio je zadužen da nazove glumca i provjeri s njim neke informacije vezane za njegov život, među kojima je bila i ona da je njegova sestra June zapravo njegova majka. Legendarni glumac nije imao pojma o čemu se radi i sve je negirao.

Njegove 'majka' i 'sestra' tada su već bile pokojne pa je Jack odlučio nazvati svog 'šogora' Shortyja, koji je bio suprug njegove druge 'sestre' Lorraine. Shorty je rekao da ne zna ništa o tome i da to nije istina. Ipak, nakon nekog vremena nazvao ga je upravo Shorty i rekao mu: 'Dat ću ti  Lorraine. Ne mogu ti reći ništa osim da je plakala cijelu noć...'.

PA/Pixsell

Lorraine, za koju je saznao da nije njegova sestra već teta, rekla mu je cijelu istinu - da je June zapravo njegova majka, a žena za koju je cijelog života mislio da mu je majka je zapravo njegova baka.

- To je cijena slave. Svi počnu kopati po tvom privatnom životu i sljedeće što znaš je da je tvoja sestra zapravo tvoja majka -  izjavio je glumac u jednom intervjuu nakon toga. 

Njegova majka htjela je karijeru pa se 'odrekla' sina

Naime, Jackova majka June Frances Nicholson bavila se plesom i  razmišljala o blistavoj karijeri na daskama koje život znače. Međutim, sudbina je imala drugi plan - zatrudnjela je s kolegom Donaldom Furcillom-Roseom, a zatim se udala za njega 1936. godine.

ABACA 46983 Jack Nicholson on Set

June je ubrzo saznala da je Donald već oženjen pa je brak poništen, a njezina majka Ethel May Nicholson preuzela je brigu o malenom Jacku, kako bi njezina kći mogla nastaviti karijeru. Tako je glumac živio u uvjerenju da su mu baka i djed roditelji te da mu je June starija sestra.

Iako je priča o njegovom podrijetlu prilično istražena, Jack i dalje ne zna cijelu istinu, jer mu nedostaje jedan detalj - ne zna tko mu je zapravo otac. Kada je saznao da je June zapravo njegova majka, Nicholson nije želio saznati tko je njegov drugi roditelj.

Odbio DNK analizu

Kada se javnosti obratio Furcillo, tvrdeći da nikada nije nijekao očinstvo te je ponudio DNK analizu, Jack ju je bez razmišljanja odbio rečenicom: 'Otac je onaj tko ti pomaže dok odrastaš, a ne netko tko ima iste spirale u genskom kodu'.

ABACA.41540-135 Nicholson Golden Globe Awards

- Odrastao sam sa ženama, baka me naučila kakve su one, zapravo, i kako se ophoditi s njima. Nakon škole nagovarali su me da upišem studij matematike. Zanimalo me pravo, čak sam htio postati sportski novinar. Tek sada pošteno mogu reći da ni u jednom poslu ne bih bio tako dobar kao što sam u glumi - kaže holivudska legenda i veliki zavodnik kojem i danas žene rijetko odolijevaju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'