Obavijesti

Show

Komentari 6

Sletjeli u Rim: Meghan i Harry su došli na svadbu bez Archieja

Sletjeli u Rim: Meghan i Harry su došli na svadbu bez Archieja
7

Prema pisanju britanskih medija, bračni par već je prije nekoliko dana najavio vjenčanje modne dizajnerice. Udaje se za svog zaručnika, tajkuna Michaela Hessa, a na rasporedu vjenčanja našla se i zabava u Cinecetti

VIDEO

Vovjvotkinja od Sussexa Meghan Markle (38) i princ Harry (35) sletjeli su u Rim, kako bi u subotu prisustvovali svadbi njihove prijateljice, modne dizajnerice Mishe Nonooe. Uoči vjenčanja, njihov sin nije bio s njima, već je ostao kod kuće, pišu britanski mediji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:43

Archieja nisu vodili sa sobom kako bi uživali nekoliko dana zajedno. Meghan i Harry započet će 'turneju' u ponedjeljak u južnoj Africi, ali će se prije toga dan prije vratiti u Cape Town.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prema pisanju britanskih medija, bračni par već je prije nekoliko dana najavio vjenčanje modne dizajnerice. Udaje se za svog zaručnika, tajkuna Michaela Hessa, a na rasporedu vjenčanja našla se i zabava u Cinecetti, legendarnim filmskim studijima u kojima su snimali redatelji poput Rossellinija, Fellinija, De Sica i Viscontija.

Popis gostiju koji će također prisustvovati vjenčanju vrlo je sofisticiran. Tako su se na popisu gostiju našla imena poput Ivanke Trump i njenog supruga Jareda Kushnera, manekenka Karlie Kloss (27), pjevačica Katy Perry (34), glumac Orlando Bloom (42)...

Misha Nonoo karijeru modne dizajnerice započela je u New Yorku, a danas su joj klijentice poznate ličnosti poput glumice Emme Watson (29) i manekenke Irine Shayk (33) i Alessandra Ambrosio (38).

Vojvotkinja od Sussexa i princ bili su nedavno na tajnom odmoru na Ibizi, što im je prvo zajedničko ljetovanje otkako su postali roditelji. Na Ibizu su sletjeli privatnim avionom, a s njima je tada išao i njihov sin Archie. Članovi kraljevske obitelji uspjeli su zadržati svoje putovanje potpuno tajnim, unatoč mnogim paparazzima na otoku u ljetnoj sezoni. Putovali su sa sigurnosnom pratnjom iz Velike Britanije, a na raspolaganju su imali i usluge pet španjolskih pratitelja. 

Harry je u posljednje vrijeme izgradio imidž požrtvovnog i vrijednog oca, dok Meghan nema ni približno pozitivnu sliku u očima javnosti. Vojvotkinju često razapinju zbog njezinog načina života i starih navika, zbog kojih se teško prilagođava tradicionalnim običajima kraljevske obitelji. 

 

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje