Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sliče si 'kao jaje jajetu': Koja od njih je prava Rihanna?

None Foto: Twitter 4

Fotografi su često znači reći klijentima da sam Rihannina dvojnica. Tako su ih lakše uvjeravali da sklope posao. Nitko nije mogao poreći Rihanninu ljepotu, što je išlo u moju korist, kaže Renee

Ona je Renee Kujur (23), indijski top model iz indijske države  Chhattisgarh i dvojnica popularne pjevačice Rihanne (30).

Rihanna at the Oceans 8 film Premiere 'BORBA' NA PREMIJERI Modni gaf: Rihanni ispale grudi u haljini od 'aluminijske folije'

Manekenka ne samo da ima identičnu put, oči, pogled i kosu kao zvijezda s Barbadosa, već i na isti način 'puči usne', a gdje god da se pojavi, ljudi misli da je stigla Rihanna.

Na početku karijere se osjećala degradirano i nesigurno, proklinjući svoju tamnu put, a onoga trenutka kada su ju počeli uspoređivati s pjevačicom, vrata modne industrije i slave su se otvorila. 

- Fotografi su često znači reći klijentima da sam Rihannina dvojnica. Tako su ih lakše uvjeravali da sklope posao. Nitko nije mogao poreći Rihanninu ljepotu, što je išlo u moju korist. Svako tko me je ikada nazvao neatraktivnim modelom, morao je povući svoju izjavu - rekla je Renee kojoj je, priznaje, zahvaljujući Rihanni, 'skočila cijena'.

Graham Norton Show BEZ DLAKE NA JEZIKU Rihanna je suptilno uvrijedila Bonham Carter zbog odijevanja

- Zahvalna sam Rihanni što je jedan od simbola ljepote i seksepila današnjice i što je uspjela  stvoriti slavu na kojoj joj danas mnogi zavide. Tako je i meni digla cijenu.  Ako ja ličim na nju, kako onda mogu biti neatraktivna? - zaključila je.

VIDI OVO! WTF: Ovo su najčudnije slike na internetu!

Komentari (8)