Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Slijepi i autistični mladić dobio 'Zlatni gumb': Rasplakao žiri

None Foto: screenshot/ 2

Kroz glazbu i nastupe izdržava život u ovom svijetu, jer kad si autističan zbilja je teško raditi što svi drugi rade. Glazba mu je zapravo spasila život, kazala je majka prije Kodijevog nastupa

Izveo si nešto nevjerojatno. Pamtit ću to do kraja života, komentirao je Simon Cowel (59), član žirija showa America's Got Talent, nastup 22-godišnjeg Kodija Leeja.

Slijepog i autističnog mladića na pozornicu je dopratila majka i pomogla mu da se predstavi i smjesti za klavir. Čim je počeo pjevati i svirati mladić je potpuno zaokupio pažnju žirija i publike koja je skočila na noge i priuštila mu dugi aplauz.

Kodi je odsvirao i pjevao pjesmu 'A Song For You' Donnyja Hathawaya. Članovima žirija navrle su suze na oči od ganuća, a Gabrielle Union (46) kojoj je ovo prva sezona da sjedi u žiriju, dala mu je 'Zlatni gumb' i direktan ulazak u finale.

Kad su po Kodiju i majci počeli padati zlatni konfeti na pozornici su im se pridružili ostali oduševljeni članovi obitelji.

Foto: Youtube/Screenshot

- Rano smo shvatili da voli glazbu. Slušao je i razrogačio oči i počeo pjevati. Tada sam se rasplakala. Shvatila sam da je zabavljač. Kroz glazbu i nastupe izdržava život u ovom svijetu, jer kad si autističan zbilja je teško raditi što svi drugi rade. Glazba mu je zapravo spasila život - kazala je majka prije Kodijevog nastupa. 

POGLEDAJTE VIDEO:
Denis Barta, pobjednik hrvatskog Supertalenta iz 2018. 

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

 

Komentari (18)
  • Ovo nema veze sa onim Denisom. Ovaj je pravi genije, a onaj ništa.

    30. 5. 2019,   21:07
  • Vidio sam to jučer i nijedan epitet nije dovoljno dobar da ga se opiše....Zbilja je nevjerovatno koliko se oslobodi kada krene pjevati.Zbilja se isplati pogledati taj Američki Supertalent i svake sezone ima odličnih talenata.Uz ovog Kodi Leeja izdvojio bi i Eric Chiena,dečko je isto razvalio...a tek je prvi tjedan ove nove sezone.

    30. 5. 2019,   20:29
  • Omg!!!! Bože ... koliko emocija, finesa i slojeva ljepote je izašlo iz duše ovoga čistoga čovjeka.. O thx Kodi..hvala na ovom lijepom trenutku dok sam te slušala. Daj te mu da pjeva, on je sretan kao malo tko dok to radi.. Wau..

    31. 5. 2019,   13:26