Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Slovencima ne valja, a Oliver ga je smatrao majstorom arije

None Foto: promo/instagram 4

Slovenski glazbenik Damiano Roi oduševio je žiri Supertalenta, a njegov talent prepoznao je i Oliver Dragojević s kojim je zapjevao u Ljubljani

Posebno iznenađenje na pozornici Supertalenta bio je Slovenac Damiano Roi koji se predstavio arijom Giacoma Puccinia 'Nessun dorma'. Roi je oduševio žiri koji su mu dali četiri 'da' te ga pogurali dalje u natjecanje. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Foto: nova TV

- Meni nije sad jasno, s ovakvim glasom, da Vi kažete da nemate menadžera, pjevate po hotelima, nije mi jasno gdje tu nešto ne štima, jer Vi s ovakvim vokalom, mi smo trebali već odavno znati za Vas. Vi ili ste fulali sve što ste mogli fulati po Sloveniji ili je netko tamo gluh pa Vas nije prepoznao. Vi ste senzacija, apsolutno savršenstvo - komentirala je Maja Šuput nastup Slovenca, a Bilman mu je poručio da što prije treba pronaći menadžera. 

Foto: Instagram

No, ovo nije prvo pojavljivanje Roia pred malim ekranima. Slovenski glazbenik nastupio je i u showu 'Slovenija ima talent' gdje nisu prepoznali njegov talent, ali ga je zato prepoznao Oliver Dragojević s kojim je jednom prilikom pjevao i u Ljubljani. 

MARTINA ŠOKIRANA Zbog sisolomke Susan ljudi su imali srčani: Razbijala lubenice

- Damiano ima izvrstan glas, a ne samo talent. Pravi je majstor pjevanja opernih arija - rekao je tad Oliver koji je s Damianom zapjevao pjesmu 'Vjeruj u ljubav'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

MEGHAN MARKLE PONOVNO ŠOKIRALA JAVNOST: 'Uništit će mi život, rekli su mi da bježim'

Komentari (16)
  • Odličan je bio, sa druge strane tako skroman čovjek, iskren

    27. 10. 2019,   23:20
  • Baš divan čovjek i glas i rasplakala san se i ja kada sam vidjela da malq i žena Isto plaču.. on je tako skroman i nadam se da će mu se nešto lijepo dogoditi vezano za glazbu..u kojoj uživa.sretno

    28. 10. 2019,   07:38
  • Super je bio.A sjajno je otpjevao.

    28. 10. 2019,   10:44