Obavijesti

Show

Komentari 0

Slow Motion Suicide u novoj akustičnoj epizodi [noir.am]

Slow Motion Suicide u novoj akustičnoj epizodi [noir.am]
1

U veljači ove godine predstavili su sjajni album prvijenac pred rasprodanom Tvornicom kulture, nakon čega su nastupali diljem Hrvatske i regije

VIDEO

Sve popularniji zagrebački bend Slow Motion Suicide gostovao je u novoj akustičnoj epizodi [noir.am sessions], u sklopu koje su odsvirali četiri pjesme sa svog istoimenog debitantskog albuma. Radi se o pjesmama "Castaway", "Fool on the inside", "Make Believe" i "November", a kako zvuče možete provjeriti u nastavku:

U sklopu Sound Temple Studija, koji je ujedno poslužio kao savršena kulisa za žanr ovog mladog banda, Slow Motion Suicide je unio dašak raznolikosti u [noir.am sessions] glazbeni katalog. [noir.am sessions] je idejni projekt Tonija Juričića kojeg pokreće u ožujku 2015. godine s ciljem da u maniri room sessiona, domaćoj i stranoj publici predstavi indie (nezavisne) glazbene snage iz regije. Karakteristike koje obilježavaju vizualni aspekt ove vrste sessiona je snimanje u crno-bijeloj tehnici, one-takeovi, pijana kamera i posebno odabrana lokacija snimanja kako bi dodatnu podigla atmosferu glazbe koju ugošćujemo. Originalno začeta kao potpuno akustičan koncept, [noir.am] se tijekom dvije godine razgranao u specijalna i live izdanja.

Slow Motion Suicide su u veljači ove godine predstavili sjajni album prvijenac pred rasprodanom Tvornicom kulture, nakon čega su nastupali diljem Hrvatske i regije. Publika ih je tijekom ljeta mogla poslušati na INmusic festivalu, Exit festivalu, Toochepinu i Vintage Industrial Baru, gdje se nakon akustičnog koncerta u srpnju ove godine vraćaju u punoj električnoj postavi 12. listopada. Bend će nastupati i 7. listopada u kninskom klubu A3, a trenutačno pripremaju novi singl i spot, kao i turneju po Hrvatskoj, ali i Europi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac