Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Slučaj Jacques Houdek: Hoće li ipak biti kažnjen?

None Foto: Sanjin Strukić

Cijena karte u Osnovnoj školi 'Sesvetska Sopnica' bila je 25 kn, a istaknuto je i da je koncert pod pokroviteljstvom Gradskog ureda

Jacques Houdek pjevao je i u našoj školi. Okupilo se više od 150 učenika, a pjevač je sa sobom donio razglas. Nikakav račun nismo dobili niti smo išta potpisali. Naša je učiteljica njegovoj asistentici novac u gotovini predala na ruke, rekla nam je zamjenica ravnateljice Osnovne škole “Sesvetska Sopnica”, Nevena Karamatić. Na plakatima zagrebačkog vrtića cijena ulaznice bila je 25 kuna, a istaknuto je i da je koncert pod pokroviteljstvom Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport. Taj se ured od Jacquesovih nastupa odmah ogradio jer za njegove koncerte nisu dali pismeno dopuštenje. Prije nekoliko dana priznao je to i Jacques. U Poreznoj upravi kažu da kazna za neizdavanje računa iznosi i do 500.000 kuna, a hoće li i kad kazniti pjevača, nisu odgovorili jer to spada u poreznu tajnu.

Komentari (7)
  • Ja vjerujem u državu u kojoj vlada pravo i pravni poredak i vjerujem da će J.H. biti DRASTIČNO (u skaldu s najvišom zakonskom mogućnošću) kažnjen za sve ove navedene prekršaje, vjerujem da će se \"pročešljati\" svo njegovo \"poslovanje\", vjerujem da će se istražiti svaka nepravilnost jer vjerujem u izvršnu, sudbenu i zakonodavnu vlast u Republici Hrvatskoj. MOLIM VAS, ODGOVORNI I SVI KOJI MOŽETE NEŠTO UČINITI, NE DOPUSTITE DA SE MOJE VJEROVANJE I POVJERENJE POLJULJA!!! I NE SAMO MOJE, VEĆ SVIH NAS OBIČNIH I \"MALIH\" LJUDI...

    17. 12. 2007,   22:32
  • Stvarno je više jadno koliko su se uvatili Žaka. Najveći njegov problem je šta nije prefrigan pa ne zna mučat. Vjerovatno je došlo do nekakvih malverzacija u svemu tome al čisto sumljam da je Žak svjesno išao u to. Ipak pjevači imaju hordu ljudi koje se bave isključivo organizacijom. Bolje vam je da se vatate isticanjem ustaškog znakovlja na Thompsonovim koncertima nego ovim. Ako čovik lipo piva platite a ne plačite.

    17. 12. 2007,   22:54
  • HDZ zna, a bome zna i Žak, imao je dobrog ucitelja. Hajde probajte vi ne platit sto kuna pa da vidimo sta ce Suker reci. Sa druge strane prav nam budi, mi neznamo, oni znaju .

    18. 12. 2007,   13:14