Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Smrtonosne i seksi: Negativke na koje se 'pale' cure i frajeri

None Foto: Promo/kolaž 11

Ove slavne antijunakinje zavode, manipuliraju i fizički se obračunavaju sa svojim protivnicima, a njihov izgleda gotovo svake godine je inspiracija za Noć vještica

Elle Driver (Daryl Hannah)

Foto: Marko Ercegović

Negativke katkad znaju zavesti i gledatelje koji za njih 'navijaju', no članica krvoločne bande Viper Assassination Squad iz Kill Billa rijetko će koga pridobiti na svoju stranu. Elle će učiniti štogod je potrebno da ubije lik Ume Thurman. Njen 'kostim' medicinske sestre u koju se prerušila ne bi li izvršila svoj zadatak, u koji je 'skombinirala' povez za oči, je postao legendaran. 

Poison Ivy (Uma Thurman)

Foto: Marko Ercegović

Iako je film 'Batman i Robin' iz 1997. jedan od najgorih superherojskih filmova ikad, podnošljiv je zbog zavodljive Ume Thurman koja svoje žrtve ubija otrovom iz svojih usana. 

Mystique (Jennifer Lawrence)

Foto: Marko Ercegović

Zvijezda 'Igra gladi' osvanula je kao mutantica Mystique. Glumica gotovo cijelo vrijeme na sebi nema ništa osim plave boje i 'ljuskica'. 

Catwoman (Michelle Pfeiffer) 

Foto: Marko Ercegović

Jednu od najomiljenijih strip-antijunakinja na velikom ekranu najbolje je utjelovila Michelle Pfeiffer u filmu 'Batman se vraća'. Glumica je redatelja Tima Burtona oduševila svojim seksepilom. 

- Još uvijek razmišljam o njoj, kako je naučila baratati bičem i skakati po krovovima u vrtoglavim potpeticama - rado se prisjeća Burton. 

Lori (Kate Beckinsale)

Foto: Marko Ercegović

U remakeu 'Totalnog opoziva', Quaidovu 'lažnu' suprugu Lori glumi Kate Beckinsale. Iako je teško nadmašiti Sharon Stone, Kate je odigrala neurotičnu negativku koja je Colina Farrella gotovo ubila jednim zagrljajem. 

- Ona smatra da je pozitivac, kao i svi kvalitetni negativni likovi - komentirala je Kate lik Lori. 

Kraljica Ravenna (Charlize Theron) 

Foto: Marko Ercegović

Zla i narcisoidna kraljica koja želi ubiti Snjeguljicu cijelo vrijeme 'vrišti' na sve oko sebe. Zbog toga je Charlize Theron, kako je otkrila, ozlijedila trbušni mišić. 'Nisam znala da je to uopće moguće, ali sam uživala derati se na ljude', rekla je Theron.

Catherine Tramell (Sharon Stone)

Foto: Marko Ercegović

Stone je ubojica u koju se zaljubljuje problematični detektiv Michael Douglas, ali i većina gledatelja. Najpoznatija scena u kojoj Sharon prebacuje nogu s noge te pokazuje da ne nosi gaćice ostat će zauvijek jedna od najseksi trenutaka u povijesti filma. Stone doduše nije znala da će na filmu jasno vidjeti njeno golo međunožje, jer joj je redatelj obećao da će to snimiti kao 'nagovještaj'. 

Vrag (Elizabeth Hurley)

Foto: Marko Ercegović

Britanka je u filmu poprimila sva naličja muških maštanja. Bila je školarka, francuska spremačica, učiteljica, policajka, 'zločesta cura', partijanerica, navijačica i medicinska sestra.Hurley je rekla da su joj kolege govorili da će biti savršena za tu ulogu 'jer ne mora ni glumiti'. 

Madison Lee (Demi Moore)

Foto: Marko Ercegović

Bivša Charliejeva anđelica poznata je kao opasna 'fajterica' te velika obožavateljica krznenih kaputa i crne 'boje'. 

Harley Quinn (Margot Robbie)

Foto: Twitter/Screenshot2

Australska glumica koje se proslavila filmom 'Vuk s Wall Streeta' bila je savršeno utjelovljenje histerične negativke u filmu 'Suicide Squad). Čak i prije no što je Margot uskočila u kratke hlačice i uzela palicu u ruke, izgled Harley Quinn vjerojatno je 'najistrošeniji' kostim za Noć vještica u povijesti.

 

Komentari (29)
  • Zašto Markićka nije na popisu? Nemojte mi to raditi.

    4. 11. 2017,   22:46
  • Catwoman je najbolja naravno 🐱

    4. 11. 2017,   20:06
  • Kate Beckinsale ..meni licno vrh nema dalje !

    4. 11. 2017,   22:20