Obavijesti

Show

Komentari 3

'Snimala sam se kako mršavim 30 kilograma i postala slavna'

'Snimala sam se kako mršavim 30 kilograma i postala slavna'

TOTALNI JOOMBOOS: Na najvećem YouTube spektaklu u Areni Zagreb 21. listopada gostovat će i Ruža Rupić (17), trenutno jedna od najpopularnijih tinejdžerica u regiji

VIDEO

- Smršavila sam 30 kilograma u posljednjih nekoliko godina i to me transformiralo i promijenilo mi život - priznala je poznata srpska pjevačica i youtuberica Ruža Rupić (17) koja u listopadu dolazi u Zagreb.

- To je i bio moj pokretač, a ljudi me danas vole zato što sam mlada, uspješna i zato što grizem za karijeru - izjavila je Ruža.

Snima glazbene hitove

Ova mlada regionalna zvijezda danas je, osim po svom YouTube kanalu, poznata i po glazbenim hitovima koje snima, a njezina najnovija pjesma "Nisam nedodirljiva" u samo par mjeseci je skupila skoro 5 milijuna pregleda.

Na društvenim mrežama Ruža ima više od 500 tisuća fanova, a već su je odavno prozvali najutjecajnijom tinejdžericom u Srbiji.

Uskoro gostuje u Zagrebu na Totalnom JoomBoosu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Budva, Herceg Novi na javi moji snovi🤷‍♀️❤️

Objavu dijeli Ruza Rupic (@ruza_rupic)

Ruža 21. listopada dolazi u Zagreb, na spektakularni i najveći YouTube događaj u regiji - Totalni JoomBoos gdje će je fanovi moći upoznati i zapjevati s njom njene najveće hitove. Osim Ruže, na Totalni JoomBoos svoj su dolazak već ponosno najavili i ostali najpopularniji regionalni youtuberi.

Neki od njih su Baka Prase - najslavniji mladi gamer u regiji, LayZ - youtuber čija je pjesma 'Moja Croatia' koju pjeva sa Stokom ujedinila regiju, Dennis Domian - popularni hrvatski youtuber koji svojim videima zabavlja sve generacije, Djota - youtuber kojeg su proslavile impresivne nogometne vještine, Petra Dimić - jedna od najpopularnijih mladih youtuberica u Hrvatskoj i još 50-ak najjačih regionalnih youtubera.

Osim njih, u Zagreb stiže i popularni Britanac KSI, a navala za ulaznicama je ogromna.

Ulaznice se mogu kupiti na Entrio.hr i svim Entrio prodajnim mjestima, a u ponudi su one za 99 kuna, VIP Fan Pit ulaznice za 199 kuna te Meet&Greet ulaznice za 1.500 kuna s kojima možete upoznati KSI-ja i fotografirati se s njim! Požurite, jer još je malo ulaznica ostalo!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola
PROMO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Popularni Youtuber i prvi pobjednik VideoStara - Lay Z, našao se u potpuno novoj ulozi – postao je zvijezda video spota za Natural AF, novog cool pića koje se nedavno pojavilo na tržištu

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z
PRIJAVITE SE I VI

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara
Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna
INTERVJU

Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna

Svi stariji od 15 godina mobitel u ruke, snimi najoriginalniji video, pokaži zašto baš ti imaš JoomBoos faktor, uploadaj ga na YouTube i čekaj poziv. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada