Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Snimali na Istarskom ipsilonu: 'Helićem' su ganjali automobile

None Foto: promo 7

Ekipa filma 'The Hitman's Wife's Bodyguarda' preselila se na Istarski ipsilon gdje su snimili nove akcijske scene

Nakon Rovinja, Rijeke, Zagreba i Karlovca, ekipa filma 'The Hitman's Wife's Bodyguarda' preselila se na Istarski ipsilon, točnije na most Mirna gdje se trenutno snimaju scene akcijske jurnjave glavnih glumaca Salme Hayek (52) i Samuela L. Jaksona (70).

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Foto: promo

U kadru se može vidjeti kako helikopter prelijeće ispod i iznad mosta te ganja jureći kombi, a prije snimanja organizirane su posebne mjere osiguranja.

Foto: promo

Zbog toga se MP Filmska produkcija zahvalila Bina-Istri na pomoći i regulaciji prometa. Most Mirna dug je preko 1.4 kilometara, a počiva na plutajućim pilotima koji su duboki do 80 metara. 

Foto: promo

Filmskoj ekipi nedavno se pridružio glumac Frank Grillo (53) publici najpoznatiji po filmovima 'Kapetan Amerika: Ratnik zime i Građanski rat', 'Wheelman', 'Pročišćenje: Anarhija i Izborna godina'. Franko je svoje prve scene snimio u Karlovcu gdje je pucao iz pištolja. Glumačka ekipa nekoliko je puta na društvenim mrežama dala do znanja koliko je oduševljena Hrvatskom. 

Foto: Privatni album

Tako smo, između ostalog, Samuela mogli vidjeti kako kupuje domaći med, jede kokice na Cvjetnom trgu, posjećuje zagrebački Muzej suvremene umjetnosti, jede u našim restoranima, a Salmu kako pije istarsko vino, sa suprugom šeta na Brijunima, ide u lov na tartufe i još mnogo štošta. 

SCENE IZ HRVATSKE Salma Hayek objavila video iza kulisa: 'Hvala na ovoj avanturi'

 

 

Komentari (6)
  • Nisu uopće trebali remetiti promet na ipsilonu kad imamo izgrađenih mostova koji ne vode nigdje, koliko hoćeš... Mogli su na njima odraditi sve scene...

    16. 5. 2019,   14:39
  • Bila bi vijest da su automobilima ganjali "heliće".

    16. 5. 2019,   14:29
  • Najzanimljive je to da se radnja filma odvija u Italiji

    16. 5. 2019,   15:54