Obavijesti

Show

Komentari 29

Sobin je pokazao dekolte: I on bi htio prodavati mandarine...

Sobin je pokazao dekolte: I on bi htio prodavati mandarine...
10

Na račun prodaje mandarina Kristine Penave našalio se i Slavko. Na društvenoj mreži objavio je fotografiju na kojoj rukama povlači košulju prema dolje i tako je 'pokazao dekolte' uz komentar da će prodavti mandarine

VIDEO

Štand u Bestovju kraj mosta koji ga spaja sa Zagrebom, s bujnim, prirodnim i nešpricanim proizvodima iz doline Neretve OPG-a Ćelić Željanka, postao je nezaobilazna točka. Prodavačica na štandu, Kristina Penava (20), tako je zajedno s mandarinama glavna tema u Hrvatskoj u posljednjih nekoliko dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:20

Na račun toga našalio se i glumac Slavko Sobin (34). Na društvenoj mreži objavio je fotografiju na kojoj rukama povlači košulju prema dolje i tako je 'pokazao dekolte' uz komentar: 'Će da prodaje mandarine'. Komentari njegovih obožavateljica pokazali su da ni žene nisu ništa manje lude za mandarinama nego muškarci ako ih prodaje prava osoba. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Će da prodaje mandarine.

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

- 'Ću da se zabilježim za dva kamiona mandarina', 'Možeš slobodno u Pulu', 'Nema vama prave konkurencije', 'Ću da kupim sve', 'Slavko, kupujem' - pisale su mu obožavateljice komentare ispod fotografije, koja je skupila više od tri tisuće lajkova. 

Od prve objave u 24sata Kristinu je zapratilo preko 40 tisuća ljudi. Zbog nje je Hrvatskom zavladala 'mandarinska groznica' jer su svima po društvenim mrežama puna usta mandarina.

- Mandarine sam počela prodavati tek prije tjedan dana, kada je počela sezona. Za drugi OPG prodavala sam i lubenice. Valjda sam kupcima zanimljiva jer sam mlada i nova. Mnogi mi kupci ulijeću i pokušavaju me ‘oboriti’. Jedan mi je mladić poklonio čokoladu, a na nju ispisao simpatičnu poruku i svoj broj mobitela. Ma, slađi je on od čokolade - ispričala je najpoznatija prodavačica mandarina.

Posao s voćem i povrćem doslovno cvate te joj svaki dan dostavljaju svježe iz Opuzena. Kroz dan plane oko 300 kilograma mandarina o čemu svjedoče i prazne drvene kašete. Tu su još suhe smokve. češnjak i grožđe. Proda se doslovno sve, a na veću količinu kupci dobivaju popust.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:09

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...