Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Socijalna služba oduzela dijete glumici iz 'Igre prijestolja'...

None Foto: IMDB/YouTube 4

Njezini prijatelji snimili su cijeli događaj, a glumica je snimku stavila na Twitter. Video prikazuje kako njezinu djevojčicu Gloriju odvodi žena u pratnji dva muškarca u uniformi

Josephine Gillan (31), koja je u 'Igri prijestolja' glumila prostitutku Marei, šokirala je internet svojom objavom. Izjavila je kako joj je radnica socijalne službe u Izraelu otela dijete. Kako prenosi Mirror, glumica je tijekom noći ostala bez osmomjesečne kćeri. U tom trenutku, dijete je čuvala prijateljica jer je Gillan morala na terapiju zbog postporođajne depresije.

Foto: IMDB

Njezini prijatelji snimili su cijeli događaj, a glumica je snimku stavila na Twitter. Video prikazuje kako njezinu djevojčicu Gloriju odvodi žena u pratnji dva muškarca u uniformi. Također, može se čuti kako snimatelj viče na socijalne radnike dok oni ulaze u automobil koji ih čeka.

 - Ovo mi slama srce! Moje dijete usred noći otela je izraelska socijalna služba i nemam pojma gdje je. Uznemirujuće je ovo gledati onima koji imaju srce - napisala je glumica uz objavu te je pokrenula stranicu na kojoj moli za financijsku pomoć kako bi mogla platiti odvjetnika.

Foto: Screenshot/youtube

Gillian se u Izrael preselila neposredno prije djetetova rođenja. Glumica je 2016. medijima priznala kako je ju je od pakla prostitucije, ironično, spasila uloga prostitutke u 'Igri prijestolja'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (2)
  • Glumi u Igri prijestolja, nema za odvjetnika.. ah, taj glamur.

    15. 8. 2019,   00:29
  • Tako i treba oduzeti djecu svim ludim majkama

    16. 8. 2019,   13:26