Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sofija o nogometašu Joviću: 'Djeca u nama su se zaljubila'

None Foto: Instagram 6

Ja sam jedno veliko dijete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto - dječačku iskrenost. Djeca u nama su se prepoznala, izjavila je Sofija

Iako su svoju ljubav skrivali od očiju javnosti, srpska manekenka Sofija Milošević (28) i nogometaš Luka Jović (21) posljednja dva mjeseca ne kriju da su zajedno. Tako je manekenka nedavno prvi put progovorila o novoj ljubavi, a sad je otkrila što ju je privuklo na mladoj zvijezdi Real Madrida. 

Foto: Instagram;

- Ja sam jedno veliko dijete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto - dječačku iskrenost. Djeca u nama su se prepoznala - izjavila je Sofija koji su mnogi 'optuživali' da je kriva za raskid veze između Jovića i bivše djevojke Anđele Manitašević s kojom je nogometaš dobio sina u veljači ove godine. 

Foto: Instagram

- Optužili su me da sam mu rasturila brak, ionako on nikad nije bio oženjen. Najvažnije je da nas dvoje znamo istinu i da smo sretni zajedno - dodala je. Sofija je progovorila i o svom djetinjstvu. 

- Bila sam vrlo nesigurno dijete, to sam već nekoliko puta pričala. Uvijek sam se trudila raditi na sebi i da ne stavljam ljepotu u prvi plan jer to definitivno nije najvažnija stvar na svijetu - rekla je. Ističe da nikad nije igrala na kartu fizičkog izgleda već na ponašanje. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Komentari (24)
  • hahahah prodavajte te priče o ljubavi nekom drugome,ženska je s njim zbog love i statusa a on s njom zbog fizičkog izgleda

    8. 11. 2019,   23:37
  • Manekenka/nogometas, idealna kombinacija. On ima velika primanja, a ona velika davanja.

    9. 11. 2019,   00:38
  • Sve su cure nogometaša ludo zaljubljene sve dok igra problem nastaje kad prestane s igrom 😂

    8. 11. 2019,   23:37