Obavijesti

Show

Komentari 51

Šok: U braku su bili više od 20 godina, a onda su se rastali...

Šok: U braku su bili više od 20 godina, a onda su se rastali...
12

Brakovi poznatih traju neslavno kratko, no neki parovi uspjeli su izdržati čak više od dva desetljeća, nakon čega je njihovom braku presudila neka 'viša sila'

VIDEO

David Guetta (47) svoj je 24 godine dugi brak okončao u ožujku 2014. godine. On i njegova bivša supruga Cathy (47) prošli su kroz sudski proces u kojem je ona njega tražila polovicu njegovog bogatstva, točnije 82,5 milijuna kuna. Cathy smatra da mu je ona pomogla da se proslavi, a par je kroz brak mnogo puta poslovno surađivao. David i Cathy upoznali su se 1990. godine u pariškom klubu, a vjenčali su se iste godine. Imaju sina Tima Elvisa (10) i kćer Angie (6): 

Pixsell

Jeremy Clarkson (54) navodno je godinama varao svoju suprugu Frances (52), što je na kraju presudilo njihovom braku koji je trajao 21 godinu. Frances je u rastavi tražila pola njegovog bogatstva, vrijednog 300 milijuna kuna. Jeremyjeva prva supruga izjavila je da Frances zavrjeđuje svaku lipu jer ga je ona učinila zvijezdom koja je danas. Bivši voditelj 'Top Geara' s Frances ima dvije kćeri i sina. Frances je navodno kraj braka proslavila s prijateljicom na Mallorci. 

Pixsell

Kris Jenner (60) podnijela je zahtjev za rastavu od Brucea Jennera (65) nakon 23 godine braka. Razlog kojeg je navila su nepomirljive razlike. Već su godinu dana prije toga živjeli odvojeno. Par ima kćeri Kendall (20) i Kylie (18). Bruce se nakon 10. sezone minimalno pojavljivao u showu 'Keeping Up With The Kardashians' koja je obitelj i proslavila. U prosincu 2014. godine, Bruce se podvrgnuo operaciji spola te postao žena. U lipnju 2015. godine, svijet je preko časopisa Vanity Fair upoznao 'novog' Brucea, odnosno Caitlyn. 

PA/Pixsell

Razvod Mela Gibsona (59) i Robyn Moore (54) finaliziran je tek 2011., iako žive odvojeno od 2006. godine. Upravo te godine Melu su se nizali incidenti, poput njegova uhićenja zbog pijane vožnje za vrijeme kojeg je održao antisemitski govor. Mnogi vjeruju da je to presudila kraju njegovog 30-godišnjeg braka. Robyn je od Mela, s kojim ima sedmero djece, tražila i dobila pola njegovog bogatstva od 850 milijuna dolara jer par nije potpisao predbračni ugovor. 

Profimedia.hr

Rowan Atkinson (60) razveo se sa BBC-jevom make up umjetnicom Sunetrom Sastry (54) nakon 24 godine braka. Razvod je finaliziran u studenom ove godine, no par se razišao sredinom 2014. godine. Atkinson je od tada u vezi s glumicom Louise Ford (32). Rowan i Sunetra bili su jedni od najbogatijih parova iz svijeta zabave u Velikoj Britaniji, a zajedničko bogatstvo procjenjuje se na 70 milijuna funti. Par ima dvoje djece, Bena (22) i Lily (20). 

Ian West/Press Association/PIXSELL

Morgan Freeman (78) razveo se od supruge, kostimografkinje Myrne Colley-Lee nakon 24 godine braka. Zahtjev za razvod predao je nakon prometne nesreće u kojoj je sudjelovala i Demaris Meyer (55) koju su svi mediji nazvali njegovom ljubavnicom. Demaris ga je zbog toga i tužila. Myrne je navodno kasnije optužila Freemana da ima aferu sa E'Denom Hines, unukom svoje bivše supruge Jeanette Adair Bradshaw. E'Denu je u kolovozu ove godine pronađena mrtva, a sumnja se da ju je ubio njen dečko Lamar Davenport.

Profimedia.hr
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin