Obavijesti

Show

Komentari 18

Šok u Ekvadoru, Maja je odbila Daniela: 'Pokazao si pravo lice'

Šok u Ekvadoru, Maja je odbila Daniela: 'Pokazao si pravo lice'
9

Farmeri i farmerica su morali izabrati koga će voditi na romantično putovanje, a kod Daniela je nastala zbrka. Odabrao je Maju koja ga je odbila, a Tanja nije odobrila njegovu odluku pa ga je častila uvredama

VIDEO

Posljednjeg dana u Australiji Jack je svoje dvije dame odlučio odvesti na Great Ocean Road, mjesto prekrasne prirode i prepuno važnih uspomena, no ondje ga čeka najvažnija odluka dosad – mora odabrati djevojku koja odlazi s njim na romantično putovanje. I dok Ana nije bila sigurna koga će farmer na kraju odabrati, Tina je rekla da ima osjećaj da je Jack Anu odabrao već prve večeri nakon upoznavanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:45

Jack ih je obje nazvao snažnim ženama, zatim se obratio Tini.

- S tobom sam se baš nasmijao ovih nekoliko dana, imaš interesantan karakter… Vidio sam nešto lijepo u tvojoj duši. Volio bih biti prijatelj s tobom, ali trenutno ništa više od toga - rekao je Jack i Tinu poslao kući.

- Mislim da ga Ana ne shvaća ozbiljno ni za dugoročno - priznala je za kraj izbačena Jackova gošća.

- Iskreno, mislim da se zaljubio… Možda čak i nije, možda je negdje između pa sad želi vidjeti hoće li se zaljubiti ili neće - komentirala je Ana farmerovu odluku te pristala s njim otići na romantično putovanje.

U Čileu se nastavljaju razgovori u četiri oka, a na redu je bio Pepo. Darinku je zanimalo što misli o njezinu karakteru, a on je rekao da mu smeta njezina potreba da uvijek bude u pravu i ne dopušta im da se bolje upoznaju.

- Teško puštaš muškarcu da pokaže svoje znanje, iskustvo - dodao je.

- Ja sam se naučila da sam gazda u kući i ako se što pokvari, ja to moram riješiti… Nisam navikla biti s muškarcima - branila se farmerica, dodavši da Pepo samo pametuje.

Trenutak konačne odluke približio se i u Ekvadoru – čak dvije Danielove djevojke morat će ubrzo spakirati kofere, a Tanja je bila poprilično sigurna da to neće biti ona. Farmer je svoje dame upitao o iskustvu na farmi, a Maja i Ivana bile su složne – dobro su se zabavile, no shvatile su da on nije dečko za njih.

- Nisi imala nimalo poštovanja prema mojoj kući i ljudima… Nisi nimalo pomagala - obratio se i Tanji koja mu se na kraju i ispričala, dodavši da je za svoje ponašanje imala dobar razlog jer ju je neprestano provocirao.

Domino je Gogu i Barbaru odlučio odvesti na poznato berlinsko jezero. I dok je svoje dame jedva nagovorio da smoče noge, farmer se bez problema i okupao, uz Gogino i Barbarino navijanje.

- Cure su vjerojatno gledale moje tijelo, Barbara je sigurno imala neke komentare - komentirao je Domino.

Nakon jučerašnje drame uz doručak, Srećko je odlučio nasamo porazgovarati s Marijanom, no ona nije bila nimalo raspoložena. Zamjerila mu je što najviše vremena provodi s Antonijom, a Martini i njoj nije dao priliku da ga bolje upoznaju.

- Što misliš kako se osjećam dok si ti u sobi s njom i zatvorite vrata, a ja ostanem potpuno sama u tvojoj kući? - upitala ga je, no Srećko je to demantirao.

- Lagala je i napravila dramu s ciljem da ona izgleda bolje - dodao je farmer, prigovorivši joj da širi laži i ocrnjuje druge djevojke, a zatim ju je obavijestio da je ona prva kandidatkinja koja se vraća u Lijepu Našu.

Od tri muškarca koja je pozvala u Iquique, Darinka je jedino za Ivu priznala da joj se sviđa. Upravo je njegov red bio da prošeće nasamo s njom, a kao zahvalu za boravak u Čileu poklonio joj je ružu, što ju je posebno raznježilo.

- Dobar je k'o kruh' - komentirala je pa ga pitala što mu smeta kod nje. No za razliku od Pepe, Ivo nije bio toliko hrabar pa joj je rekao da joj ništa nije zamjerio.

- Mislim da me se malo boji - zaključila je Darinka pa dodala da joj se ponekad čini malo djetinjastim.

Srećko i Antonija uživali su na novom romantičnom spoju – pikniku u parku, s Srećko je priznao da je jedva dočekao provesti malo vremena nasamo s njom. Farmera se posebno dojmilo što je Antonija dan prije ustala ranije kako bi mogla s njim obaviti jutarnje poslove na imanju.

- Obično sam ja taj koji ulaže puno truda, zato je ovo bilo jako lijepo. Nijedna se cura nikad nije toliko borila za moju pozornost - rekao je.

- Zaljubila sam se preko ušiju u Srećka. Sto posto sam sigurna da ostajem u Kanadi - priznala je Antonija, a ubrzo je pao i novi poljubac.


U Ekvadoru se napetost mogla rezati nožem jer Daniel i dalje nije izgovorio ime djevojke koju vodi na putovanje.

- Tebe odabirem, Maja - kazao je Daniel i ostavio Tanju u potpunom šoku, a ona je čitavu situaciju nazvala ponižavajućom.

- Mislim da je obitelj najvažnija prilikom traženja supruge. Maja je jako usredotočena na obitelj…U ovih nekoliko dana mi se jako svidjela - opravdao je farmer svoju odluku, no Maja nije bila toliko sigurna u odlazak na putovanje s njim.

- Rekla sam ti da si drag dečko, ali ne vidim mogućnost za išta više. Ne bi bilo fer da idem jer su moje namjere isključivo prijateljske - bila je iskrena.

Farmer je rekao da će poštovati njezinu odluku, no Maja ga je upitala mogu li na putovanje povesti i Ivanu, što je farmer prihvatio.

- Sad si pokazao svoje pravo lice. Ti si lažnjak - komentirala je Tanja novonastalu situaciju.

- Kad smo se prvi put vidjeli na brzinskim spojevima, ja sam bila prva cura koju si poljubio… Ja sam te jedina cijelo vrijeme lovila - bila je neumoljiva Tanja, no Daniel nije odustajao od svoje odluke, a Maja i Ivana komentirale su da Tanja samo dobro glumi.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...