Obavijesti

Show

Komentari 15

Šok u emisiji: Opsovao je, bacio mikrofon, krenuo da će tući žiri

Šok u emisiji: Opsovao je, bacio mikrofon, krenuo da će tući žiri
5

To je nepristojno. Ti si smeće, Simone, rekao je jedini muški član Triple Troublea uz negodovanje publike X-Factora. Potom se zaderao na publiku da 'svi začepe'....

VIDEO

Dok su se neki natjecatelji istaknuli svojim talentom na X-Factoru, drugi su ostali zapamćeni po svom agresivnom ponašanju i lošim osobinama. Donosimo vam popis top pet najagresivnijih nastupa u britanskoj emisiji X-Factor:

1. Zoe Alexander

Ova osebujna pjevačica za život zarađuje kao dvojnica pop zvijezde Pink (39). Cijela Zoeina obitelj je u showbiznisu, njen otac radi kao dvojnik Tom Jonesa (78) , a majka kao dvojnica pjevačice Shanie Twain (53). Zoein nastup je počeo odlično, publiku je osvojila vrckavom osobnošću, dobrim izgledom i glasom. Ispričala je kako joj je dosta da je svi povezuju s Pink i da želi izgraditi svoj identitet.

A onda je, na čuđenje cijele dvorane, odabrala pjesmu od Pink... I otpjevala baš kao Pink. Žiri je bio vidno razočaran, a Zoe se tada iz simpatične pjevačice pretvorila u problematičnu 'agresivku'. 'Rekli ste mi da pjevam pjesmu od Pink, ja to nisam htjela', vikala je Zoe pred zbunjenim žirijem. Bacila je mikrofon pa otrčala van pozornice, a onda se vratila u suzama psujući i razbijajući opremu. Kada je krenula put žirija, izašao je njen otac i jedva je zaustavio da ne napravi još goru scenu...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

2. Triple Trouble

- Nisu svi tinejdžeri isti. Želimo pokazati da ima tinejdžera koji se ne tuku i ne drogiraju - kažu djeca iz grupe 'Triple Trouble'. Nakon njihovog nastupa, u kojem su pokazali da nemaju pjevački talent, Simon Cowell (59) ih je pitao jesu li svi prehlađeni. Nekoliko sekundi se nekontrolirano smijao što je uvrijedilo tinejdžere.

- To je nepristojno. Ti si smeće, Simone - rekao je jedini muški član Triple Troublea uz negodovanje publike. Potom se zaderao na publiku da 'svi začepe'. Poručio je Simonu da mu je bolje da 'spava s otvorenim očima jer to nije zadnje što je vidio od njega'.

3. Ariel Burdett

- Vjerujem da mogu uspjeti kao profesionalna pjevačica. Zagrijala sam i meditirala sam prije nastupa, sad ću ući i osvojiti prostor - rekla je Ariel.

Kad je ušla u audicijsku dvoranu, otrgnula je papirić s brojem kandidata sa sebe, zgužvala ga i bacila članici žirija u lice.

- Ja sam ljudsko biće, nisam broj - rekla je Ariel, koja sebe naziva holističkom učiteljicom pjevanja. Pohvalila se kako je učila pjevati brojne slavne osobe. Za žiri je pripremila 'glazbenu poslasticu', pjesmu u kojoj je spojila sve glazbene žanrove i htjela pokazati što sve može s glasom. Žiri nije bio impresioniran, a Ariel je na to Simonu poručila 'da izvuče glavu iz stražnjice', a pjevačici Cherly (35) je rekla da je glupa i izjurila iz prostorije.

4. George Gerasimou (iz benda Triple Trouble)

George se vratio nekoliko godina kasnije u X Factor kako bi 'očistio ljagu' sa svog imena.

- Imao sam problema s ponašanjem tada. Bio sam nepromišljen i agresivan. Nisam više takav. Želim pokazati da ja nisam ta osoba. Želim da ljudi vide da ja nisam taj klaun iz prošle audicije. Kakve god da komentare dobijem, podnijet ću to jer sam odrastao i sazrio. Glazba je moja strast - rekao je George, koji je 2009. nastupio s grupom Triple Trouble.

Čini se kako George ipak nije ništa naučio. Naljutio se jer su mu zaustavili pjesmu prije kraja, a onda se obrušio i na publiku. Spustio se do žirija, a zaštitar ga je vratio na pozornicu. Saslušao je žiri, a onda je nastavio 'po starom' i izvrijeđao žiri.

5.  Abby i Lisa

Najbolje prijateljice Abby (17) i Lisa (18) su 'uprskale' i prije nego su počele pjevati. Lisa je pričala bez prestanka otkad je došla na pozornicu, a nazvala je člana žirija Louia Walsha (66) starim i rekla da joj može biti djed. Publika je postajala sve glasnija, a Abby im je odbrusila da 'ušute'. Lisa je bacila mikrofon i pobjegla s bine, a Abby je otišla po nju.

Potom su se sabrale i vratile za par sekundi. Simon je komentirao kako je 'završio prvi dječji ispad bijesa i da mogu nastaviti dalje'. Djevojke su počele pjevati, a tek je onda nastao ' show'. Ispostavilo se da njih dvije nemaju nikakvog pjevačkog talenta, što je iznimno zabavilo žiri. Popljuvali su ih, a potom su se cure i međusobno posvađale. Lisa je udarila prijateljicu i otrčala s pozornice, a Abby je stajala s dva mikrofona u ruci nepomično nekoliko minuta ne shvaćajući što se upravo dogodilo...

Kraljica bijesna na unuka Harryja, posvađali se zbog njegove supruge: 'Meghan ne može imati baš sve što poželi'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...