Obavijesti

Show

Komentari 58

Šokantan kraj: Poirot umire, a uoči smrti postao je ubojica...

Šokantan kraj: Poirot umire, a uoči smrti postao je ubojica...
9

NOVI ZAPLETI Taman kad je poslije 25 godina uspješne karijere odlučio otići u mirovinu, Herculea Poirota pozvat će da nađe ubojicu koji je već ubio petero ljudi

VIDEO

Kultnog detektiva koji se proslavio u romanima Agathe Christie u posljednjoj epizodi televizijske serije gledat ćemo kao nepokretnog starca koji boluje od artritisa.

Taman kad je poslije 25 godina uspješne karijere odlučio otići u mirovinu, Herculea Poirota pozvat će da pronađe ubojicu koji je već likvidirao petero ljudi. Brkati belgijski detektiv, kojega glumi Englez David Suchet (67), u “Zavjesi: Poirotov posljednji slučaj” morat će pucati u Stephena Nortona kako bi zaustavio plaćene ubojice koji su ubijali za njega.

- Poirot je oličenje morala i pravednosti. Mučila ga je grižnja savjesti jer je čovjeku oduzeo život pa je svjesno odlučio ne popiti lijek za srce - kaže engleski glumac o smrti lika koji ga je proslavio. TV serijal o Poirotu počeo se snimati 1989. U 13 sezona pojavilo se čak 1124 glumaca.

Gostujuće uloge imala je i Emily Blunt (30), koja je poslije snimila holivudski hit “Vrag nosi Pradu”, te Damian Lewis (42) iz američke hit-serije “Domovina”. Milijuni obožavatelja već su počeli oplakivati omiljenog detektiva iako će se posljednja epizoda emitirati tek sredinom studenoga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne mogu vjerovati da je zbilja došao kraj. Odrasla sam uz njega i noćima bila budna jer sam mu u svojoj glavi pomagala rješavati slučajeve. Dio mene umrijet će s njim - napisala je jedna obožavateljica na Twitteru.

Poirot će do smrti raditi s kapetanom Hastingsom, kojeg ćemo u posljednjoj epizodi upoznati kao usamljenog udovca.

- Gledateljima će biti čudno vidjeti nas stare i oronule, ali neka ih tješi što sam do smrti njegovao brk koji mi je od početka bio zaštitni znak - šali se Suchet.

Ženu upoznao na poslu: Nikad nisam ni pogledao druge

Tjednima sam je nagovarao da ode na večeru sa mnom. Bila je hladna kao led, ali na kraju je pristala, rekao je David Suchet o supruzi Sheili Ferris (64). Par se upoznao i zaljubio u kazalištu. Vjenčali su se 1976. godine. Imaju sina Roberta koji je član kraljevske mornarice i kćer Katherine, fizioterapeutkinju.

Penzija: Zadnji slučaj Poirota vraća na mjesto prvog zločina

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju