Obavijesti

Show

Komentari 139

Šokirala izjavom: 'Mene nisu silovali jer se odijevam čedno'

Šokirala izjavom: 'Mene nisu silovali jer se odijevam čedno'
1

Ja sam odlučila da je moja seksualnost rezervirana samo za privatne situacije s ljudima s kojima sam najintimnija. Odijevala sam se pristojno i ne očijukam s muškarcima, piše glumica Mayim Bialik

VIDEO

Najveće holivudske zvijezde reagirale su na tvrdje da jedan od najmoćnijih producenata Harvey Weinstein već desetljećima seksualno zlostavlja i iskorištava žene, mahom mlade glumice. Dok su mnogi iskazali potporu žrvama koje su progovorile o svojim iskustvima s Weinsteinom, glumica Mayim Bialik (41) misli drugačije. 

Mayim, najpoznatija po ulozi Amy Farrah Fowler u seriji 'Teorija velikog praska', smatra da ona nije bila žrtva zlostavljanja jer 'nije čista desetka'. 

- Prednost toga što nisam savršena je da me muškarci ne zovu na sastanka u svoje hotelske sobe - piše glumica, koja ima i doktorat iz neuroznanosti. Mayim i ortodoksna je Židovka. 

Glumica i znanstvenica sebe smatra feminstkinjom koja 'nema potrebu za dijetama, plastičnim operacijama i vježbanjem', a u tome, smatra, leži razlog zbog kojeg nikada nije ibla žrtva seksualnog zlostavljanja u Hollywoodu. 

- Ponosna sam što sam u seriji glumila feministicu koja kaže što misli, voli znanost i svoje prijatelje, a katkad poželi biti ona 'seksi cura' - dodala je Bialik. 

- Svoju seksualnost čuvam samo za privatne situacije kada sam s osobom s kojom sam najintimnija. Odjevam se pristojno i nemam se naviku upucavati muškarcima - zaključila je glumica i dobitnica 4 Emmyja u svom članku objavljenom u The New York Timesu. 

Mnoge glumice i njene kolegice iz showbiz industrije napale su je zbog stavova. 

- Želim čestitati Mayimi Bialik što je prepametna da bude toliko lijepa da je netko siluje. Kakv genijalni stavovi o svijetu - napisala je novinarka Amanda Duarte, a glumica Patricia Arquette koja je također Weinsteina optužila za zlostavljanje, također je reagirala na Mayimine objave. 

- Moram ti reći da sam se sa 12 godina odjevala jako pristojno, a muškarci su svejedno masturbirali preda mnom. Nije stvar u odjeći - poručila joj je Patricia. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 139
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište