Obavijesti

Show

Komentari 107

Šokirali obitelj: Harry i Meghan odlučili, povlače se s dužnosti

Šokirali obitelj: Harry i Meghan odlučili, povlače se s dužnosti
4

Namjeravamo odstupiti kao 'stariji članovi' Kraljevske obitelji i raditi na tome da postanemo financijski neovisni, a pritom nastavljamo u potpunosti podržavati Njezino Veličanstvo Kraljicu, stoji u priopćenju

VIDEO

Princ Harry (35) i Meghan Markle (38) danas su šokirali svijet objavom na društvenim mrežama da se povlače s kraljevskih dužnosti. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:37

- Nakon višemjesečnih razmišljanja i internih rasprava odlučili smo se ove godine za tranziciju u započinjanju nove progresivne uloge u ovoj instituciji.  Namjeravamo odstupiti kao 'stariji članovi' Kraljevske obitelji i raditi na tome da postanemo financijski neovisni, a pritom nastavljamo u potpunosti podržavati Njezino Veličanstvo Kraljicu. Vašim se poticajima, naročito tijekom posljednjih nekoliko godina, osjećamo spremno za nove prilagodbe - stoji u priopćenju.

Royals Watch The Flypast To Commemorate Royal Air Force Centenary

Par je dodao kako će cijelo vrijeme biti na relaciji Ujedinjenog Kraljevstva i Sjeverne Amerike.

- Sada planiramo uravnotežiti svoje vrijeme između Ujedinjenog Kraljevstva i Sjeverne Amerike, nastavljajući poštivati ​​našu dužnost prema kraljici, zajednici i našim zaštitnicima. Ova zemljopisna ravnoteža omogućit će nam da odgojimo svog sina uvažavajući kraljevsku tradiciju u kojoj se rodio, a također će pružiti našoj obitelji prostor da se usredotoči na sljedeće poglavlje, uključujući pokretanje našeg novog dobrotvornog entiteta - dodali su i objasnili kako će suradnju sa kraljicom Elizabetom II. (93) s veseljem nastaviti. 

Royal British Legion Festival of Remembrance 2019

- Radujemo se što ćemo s vremenom podijeliti sve detalje ovog uzbudljivog sljedećeg koraka jer nastavljamo suradnju s Njenim Veličanstvom Kraljicom, Princom od Walesa, vojvodom od Cambridgea i svim relevantnim stranama. Do tada, prihvatite našu najiskreniju zahvalnost za vašu stalnu podršku - zaključio je kraljevski par. 

Buckinghamska palača objavila je također isto službeno priopćenje. Drugi članovi kraljevske obitelji zasad nisu javno komentirali ovu odluku.

Podsjećamo, kraljevski par za ove je blagdane otputovao u Kanadu gdje su ostali čak šest tjedana. 

Harry i Meghan proveli su prvi Božić s malenim Archiejem u više od 14 milijuna dolara vrijednom dvorcu u Vancouveru. Meghan je inače u Kanadi živjela sedam godina.

- Vojvoda od Sussexa bio je čest posjetitelj Kanade, a vojvotkinji je bio dom sedam godina prije nego što je postala članom kraljevske obitelji - rekao je izvor za britanske medije. Vojvotkinja je živjela u Torontu prije nego što se pridružila kraljevskoj obitelji. Zbog Harryja pozdravila se s likom Rachel Zane u popularnoj seriji 'Suits' koja ju je lansirala među zvijezde.

Uskoro opširnije...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 107
VIDEO

Kate potresao skandal: Blijedu i ispijenu ulovili su je paparazzi
U SJENI MEGHAN MARKLE

Kate potresao skandal: Blijedu i ispijenu ulovili su je paparazzi

Službena Instagram stranica Kensington palače objavila je ipak fotografiju nasmijane Kate. U opisu su se zahvalili svima koji su im poslali dirljive poruke povodom njezina rođendana...

'Meghan ima potpunu kontrolu nad životom princa Harryja...'
STRUČNJACI:

'Meghan ima potpunu kontrolu nad životom princa Harryja...'

Harry želi da bude sretna i sigurna, a još bitnije, želi da ne pati kao njegova majka Diana. Ali, sad su Meghanini holivudski prijatelji postali i Harryjevi prijatelji, kažu stručnjaci koji tvrde da Meghan upravlja Harryjem
Kraljici dala otkaz pa sad opet može javno objaviti gole fotke
MEGHAN NA INSTAGRAMU

Kraljici dala otkaz pa sad opet može javno objaviti gole fotke

Također, ulaskom u kraljevsku obitelj Meghan se morala odreći davanja autograma, a članovima kraljevske obitelji nije bilo dopušteno glasanje te povezivanje uz bilo kakve političke položaje