Obavijesti

Show

Komentari 1

Songkillersi otvaraju festival Aj Cha koncertom u Ljetnom kinu

Songkillersi otvaraju festival Aj Cha koncertom u Ljetnom kinu
4

Kala stage na splitskoj rivi ugostit će James Brown tribute band, a u isto vrijeme na Kino stageu u Ljetnom kinu Bačvice domaću publiku će rasplesati Dinov prijatelj i kolega Bane sa Songkillersima

VIDEO

Koncertom Songkillersa započinju tri dana Aj Cha festivala prepuna dobre glazbe I zabave.

Već od popodnevnih sati, 18.08. na nezaobilaznom splitskom kupalištu, plaži Bačvice, na After beach party-u od 17 h će na Jägermeister stageu nastupiti vrhunski DJ Bocca Sofistifunk koji će funky, groove, soul ritmovima rasplesati sve ljubitelje sunca, mora I dobre glazbe.

Kala stage na splitskoj rivi ugostit će James Brown tribute band koji će festivalu donijeti dašak prošlosti sa svima poznatim hitovima legendarnog Kralja funka, na istoj lokaciji zabava se nastavlja uz plesne ritmove DJ Kristijan Shoomadisco Klačar.

U isto vrijeme na Kino stageu u Ljetnom kinu Bačvice domaću publiku će rasplesati veliki Dinov prijatelj I kolega Bane sa Songkillersima. Songkillersi i Dino su snimili i nekoliko dueta, a s Banom je trebao nastupiti i na Dori. Dina su pratili i na koncertu u Münchenu, na kojem je snimljen album „Live in München“ po mnogima jedan od najboljih live albuma u Hrvatskoj. Nema sumnje da će atmosfera u Ljetnom kinu biti kao i tada, a band će pjevati svoje i Dinove hitove. Zabava pod vedrim nebom se nastavlja i nakon njih do dugo u noć u sličnom tonu uz DJ E Jay Maminho.

Ljetno kino je također, jedna od lokacija vezana za Dinov život, kao i život Splita. Ljetno kino Bačvice je jedino splitsko kino na otvorenom, a iza sebe ima već 63 godine kontinuiranog prikazivanja filmova, a bilo je i ljetna pozornica većini izvođača jer se takva lokacija pokazala kao odlična alternativa zagušljivim klubovima.

Ipak, oni najželjniji dobre zabave i dobre glazbe moći će nastaviti plesati do ranog jutra na After party-u u Clubu Zenta ex.Shakespeare uz DJ Blacksoul pres. PEZNT.

U tri dana festivala još će mnogo izvođača rasplesati grad pod Marjanom u spomen na Dina Dvornika.

Ulaznica za koncert Songkillersa se prodaju u sustavu Entrio.hr, Croatia - tickets.com i ticketshop.hr i na njihovim prodajnim mjestima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'
PRIČALA NAM I O ODRASTANJU

Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'

Između Filipa i Tamare iz ‘Braka na prvu’ nije se još rodila ljubav. Njezina sestra blizanka Romana otkrila nam je što misli o Filipu i njihovom 'braku'