Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sopek o 40-ima: Neće mi neke zatucane glave stvoriti presing

None Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL 8

Tridesete su me naučile da nema žurbe, da ništa neće pobjeći te da si trebamo znati ugoditi i ne dopustiti da život prolazi kraj nas, ispričala je Renata Sopek

Televizijska voditeljica Renata Sopek (40) na malim ekranima posljednjih je 15 godina. Nakon što se na televiziji pojavila kao hostesa u 'Kolu sreće' i 'Bingo showu', Sopek je vodila vremensku prognozu na RTL-u, a zatim se 'bacila' fitness vode u kojima je i danas. Zahvaljujući stalnim treninzima i zdravoj prehrani, Sopek je u razgovoru za Jutarnji list, otkrila kako se ne opterećuje godinama te kako se nikad bolje nije osjećala u svojem tijelu. 

Foto: Instagram

- Ma osjećam se genijalno. Nema potrebe opterećivati se godinama. Granice su pomaknute i ne smijete dopustiti da vam presing, u bilo kojem pogledu, nabijaju neke 'zatucane' glave. Tridesete su me naučile da nema žurbe, da ništa neće pobjeći te da si trebamo znati ugoditi i ne dopustiti da život prolazi kraj nas, već da trebamo uživati u svakom danu - govori Sopek koja je već s 16 godina krenula u teretanu jer je bila premršava. 

STARI SE... Trideset godina poslije: Kako će domaći celebrityji izgledati?

Na televiziju se ponovno vratila kada je prošle godine počela voditi večernji show 'Život na vagi latenight show', a ove godine ponovno ćemo je gledati u 'Gospodinu savršenom'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nedavno se i sama voditeljica nasmijala vremenskoj prognozi koju je vodila na RTL-u prije 15 godina. 

- Moje seksi vremenske prognoze bile su sprdačina - rekla je Renata u Studiju 45 prije sedam godina. Najzapamćenija prognoza na RTL-u svakako je bila ona u kojoj Sopek u kupaćem kostimu izlazi iz bazena.

 

 

Komentari (83)
  • Bila mi je prije lijepša s normalnim ustima. Šteta šta je napravila od sebe.

    8. 8. 2019,   14:50
  • Sa tim svim operacijama samo si se poružnijela.Tijelo za 10 faca za 2.

    8. 8. 2019,   15:25
  • Od svih patkica-njezine su najlosije napravljene. Ne znam ko ih je radija ali ja bi minjala mestra sigurno...😕

    8. 8. 2019,   14:48