Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Soraja i Tošić lani imali aferu? 'Otkrio ih Duškov skupi poklon'

None Foto: Instagram 12

Soraja se, dakako, poklonom i pohvalila na svom Instagramu te tako (ne)svjesno razotkrila aferu s nogometašem i oženjenim čovjekom, piše srpski medij

Najpoznatija balkanska starleta Soraja Vučelić (32) ponovno je glavna priča medija u Srbiji, a o njezinoj navodnoj aferi s nogometašem Duškom Tošićem (34), suprugom Jelene Karleuše (40), raspisao se Kurir

Foto: Instagram

ŠUŠKANJA O RAZVODU Jelena Karleuša slavila Uskrs sa kćerima, nigdje traga Dušku

Tako srpski medij iz svojih izvora donosi da se Duško u Soraju zainteresirao na prvi pogled, a jednom kad je Vučelić konačno prihvatila njegovo udvaranje i došla u Istanbul, gdje je Tošić svojedobno igrao za turski Bešiktaš, nogometaš je bio široke ruke i njezinu naklonost prilikom njezinog drugog posjeta je nagradio skupocjenom Cartier narukvicom, vrijednom oko 450 tisuća kuna (60 000 €). 

Foto: Instagram

Soraja se, dakako, poklonom i pohvalila na svom Instagramu te tako (ne)svjesno razotkrila aferu s nogometašem i oženjenim čovjekom, piše srpski medij. 

Foto: Instagram

- Kad mu se Soraja sama pridružila u Istanbulu, Duško ju je iznenadio narukvicom koja vrijedi pravo bogatstvo. Nije mogla vjerovati. Ponašao se prema njoj kao prema princezi - otkrio je Kuriru sugovornik, koji tvrdi i da su se njih dvoje tajno viđali prošle godine. 

Foto: Instagram

POGLEDAJTE VIDEO:

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Komentari (56)
  • Kakva afera?? Afera je nešto sasvim drugo... ovo je elitna prostitucija

    4. 5. 2019,   14:05
  • Poštovani izgleda da vi bez Srbije ne funkcionirate

    4. 5. 2019,   14:13
  • Covjece,pa kud uvijek na plastiku....

    4. 5. 2019,   14:21