Obavijesti

Show

Komentari 80

Soraja ima osmicu, a Avi otac platio silikone i smije ih gledati

Soraja ima osmicu, a Avi otac platio silikone i smije ih gledati
7

Jedna od najpoznatijih srpskih starleta Soraja Vučelić bila je na nekoliko plastičnih operacija na koje je gotovo potrošila 150.000 kuna. Prvo se odlučila na povećanje grudi, a zatim je stavila silikone u usnice...

VIDEO

Mnogi smatraju kako u današnje vrijeme talent nije dovoljan za uspjeh, a fokus često s vještina prelazi na ono što je izvana. Mnoge zvijezde 'pomogle' su si malim trikovima estetske kirurgije, poput povećanja grudi o kojem otvoreno pričaju u medijima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedna od najpoznatijih srpskih starleta Soraja Vučelić (32) bila je na nekoliko plastičnih operacija na koje je gotovo potrošila 150.000 kuna. Prvo se odlučila na povećanje grudi, zatim je stavila silikone u usnice, nos je operirala čak četiri puta, stavila filere u obraze, a kružile su i priče kako je povećala stražnjicu, no to nikad nije priznala. 

Pokretanje videa...

01:01

- Na operacije sam se odlučila s 21 godinom jer sam željela promjenu. Potpuno sam zadovoljna izgledom i ne bih više ništa mijenjala - izjavila je Soraja 2011. godine. Ipak nekoliko godina poslije uklonila je silikone iz usnica, jer kako kaže, djevojke s prevelikim usnama izgledaju kao patkice. 

Soraja zabrljala u Photoshopu? Uskoro će imati vrat kao labud
Soraja zabrljala u Photoshopu? Uskoro će imati vrat kao labud

Zbog zdravlja je, kako je rekla, 2016. zamijenila silikone u grudima manjima, makar njezini obožavatelji priznaju kako ne vide razliku. 

- I prirodno sam imala raskošne grudi, a otkad sam stavila silikone izgledaju baš velike. Više tipova mi je prilazilo kad sam bila prirodnija nego nakon operacija - rekla je bivša Big Brother stanarka. Šuška se kako Soraja ima veličinu grudi osmicu. 

Ava Karabatić priznala: 'Dečko mi mora imati debeli novčanik'

Bivša Big Brother stanarka Ava Karabatić (30) u reality showu sudjelovala je 2013., a upravo je pred malim ekranima priznala kako je ponosna na silikone koje joj je 2007. kupio otac Ivica (53) kada je išla na svjetski izbor ljepote na Cipar. Otac je operaciju grudi platio 26.000 kuna. 

- Moji silikoni su jedino što imam - izjavila je tada Ava te priznala kako joj nije neugodno da joj otac gleda u grudi s obzirom na to da ih je platio. Splićanka je radila i ostale 'sitne' korekcije poput podizanja jagodica, uklanjanja podočnjaka i stavljanja hijalurona u usnice. 

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (40) također ne krije da se podvrgnula operaciji grudi. Slično kao i Soraja, Karleuša je zbog zdravstvenih razloga 2011. po hitnom postupku operirala grudi i zamijenila silikone. 

- Tim vrhunskih stručnjaka uspio je izvaditi implantante koji su mi napravili veliki problem. Napravljena je totalna rekonstrukcija mišića grudi i izvađeno je mnogo tkiva. Bitno je da moje grudi sada izgledaju prelijepo i da mi zdravlje više nije ugroženo. Zahvalna sam doktorima koji su mi spasili život. Mladim djevojkama bi preporučila da dobro razmisle prije nego što se odluče za operaciju povećanja grudi - izjavila je Karleuša za magazin Svet.

Karleuša djevojci (17) u showu dala savjet: 'Povećaj si usnice'
Karleuša djevojci (17) u showu dala savjet: 'Povećaj si usnice'

Šuška se kako Karleuša ima puniju četvorku. 

Bivša natjecateljica 'Farme' Hana Hadžiavdagić Tabaković (32) još je za vrijeme sudjelovanja u reality showu 2008. otvoreno govorila o tome kako se podvrgnula operaciji povećanja grudi. Tada je izjavila kako joj svaki silikon teži kilogram, a trajnost im je deset godina. 

NE VOLE NIKOGA OSIM SEBE: Ovi horoskopski znakovi su najveći egomanijaci i svi ih preziru

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane