Obavijesti

Show

Komentari 49

Sorry Tara, zauzet je: Dino je šest godina u vezi s pravnicom

Sorry Tara, zauzet je: Dino je šest godina u vezi s pravnicom
9

Finalisti showa 'Zvijezde pjevaju', Tara Thaller i Dino, već su prvim nastupom ostavili dojam kako među njima frcaju ljubavne iskre. Njihovi duboki pogledi i zagrljaji dali su dojam kako se među njima nešto kuha

VIDEO

Njihova kemija probija kroz ekrane, obožavatelji se klade na to kad će napokon objaviti da su zaljubljeni, na društvenim mrežama su im napravili zajednički profil, ali izgleda kako je Dino Jelusić (26) već odavno zauzet.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:20

Finalisti showa 'Zvijezde pjevaju', Tara Thaller (21) i Dino, već su prvim nastupom ostavili dojam kako među njima frcaju ljubavne iskre. Njihovi duboki pogledi, intimni zagrljaji i držanje za ruke dali su dojam kako se među njima nešto kuha.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

No čini se kako će onima koji navijaju da njih dvoje postanu par 'potonuti lađe' jer Dino već šest godina ima djevojku. Radi se o Stelli Kim Janković, djevojci iz Virovitice, koja je diplomirala na Pravnom fakultetu u Zagrebu.

Na društvenim mrežama nema mnogo zajedničkih fotografija nje i Dine, ali prema komentarima koje su pisali javno, vidi se kako su u vrlo bliskim odnosima.

'Dino i Tara su nevjerojatan spoj i najljepši par na estradi'
'Dino i Tara su nevjerojatan spoj i najljepši par na estradi'

- Moja ljepotica, budimo čudni skupa, bebo moja - napisao je Jelusić na Facebooku uz mnogo srčeka.

Nakon što su Tara i Dino ušli u show 'Zvijezde pjevaju', krenuli su napisi o tome kako su njih dvoje skupa, a Stelli je to previše smetalo te je zaključala svoje profile na društvenim mrežama.

- Jako brzo planem jer sam temperamentna - rekla je za Telegram kojemu je pozirala samo u gaćicama i košulji još prije četiri godine kada je bila studentica. Nakon poziranja u donjem rublju radila je još nekoliko castinga, a izgleda kako ju je Dino u tome podržavao.

- Ovo vam je najljepši model koji ste dosad imali - napisao je ponosno pokraj njezine fotografije. Ali, gledatelji i dalje ne odustaju od svoje teorije da je Tara Dinina prava ljubav, što mladog pjevača živcira.

Ulovila kamera: Tara i Dino se držali za ruke. Ona ga češkala
Ulovila kamera: Tara i Dino se držali za ruke. Ona ga češkala

- Ne, Tara i ja nismo skupa, samo se jako dobro slažemo. Od prvog dana kad su nas vidjeli skupa u produkciji svi su rekli ‘Ajme vas dvoje ste tako slatki zajedno’, tako da sam se nekako pripremio na to - objasnio nam je Dino.

U njegovu obranu stala je i pjevačica Ivana Kindl (41) koja se u showu natjecala s Krešimirom Sučevićem Međeralom.

- Što se tiče tih nekih prisnih momenata, svi smo uglavnom naklonjeni jedni drugima. Grlimo se, mazimo, držimo za ruke, dodirujemo. To je za sve normalne ljude zajedništvo, podrška, prijateljska ljubav - napisala je Kindl na Instagramu.

Dodala je kako svi zajedno prije nastupa pjevaju dječje pjesmice te da nose jedni druge na leđima. Tara je također komentirala njihov odnos te ga okarakterizirala kao ‘vrlo bliski prijatelji’.

- Jako ste slatki. Mi bi svi voljeli da vi završite na tortici skupa. Ali, zato služi showbiznis, da ljudi vjeruju u te priče - rekla im je zaneseno Danijela Martinović, jedna od članica žirija 'Zvijezde pjevaju' čije finale čekamo u subotu kada će Tara i Dino zapjevati po posljednji put.

UVIJEK ĆE BITI SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...