Obavijesti

Show

Komentari 5

Spas za ljetni budžet: Genijalne aplikacije s kojima štediš novac!

Spas za ljetni budžet: Genijalne aplikacije s kojima štediš novac!

Odlazak na ljetovanje za mnoge znači i brigu o troškovima i svakoj kuni, no uz ove aplikacije moći ćete na nekim stvarima i uštedjeti

VIDEO

Svakog ljeta mnogi od nas detaljno planiraju odmor i putovanje kako bi znali točno s čime raspolažemo i što si sve možemo priuštiti. No, uz niz aplikacija za pametne telefone možemo i uštedjeti na planiranju i samom ljetovanju, kako bi nam na kraju ostalo više novca za zabavu ili da produljimo boravak na našoj ovogodišnjoj destinaciji.

Hopper

Planirate li putovanje na neku udaljenu destinaciju želite kupiti što povoljniju avionsku kartu. Uz Hopper aplikaciju možete uštedjeti do 40 posto na vaš sljedeći let! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hopper svakodnevno analizira cijene različitih avio kompanija te predviđa kada će one biti najpovoljnije. Aplikacija će vam poslati obavijest i upozoriti vas da je vrijeme za kupovinu karata. (Android, iOS)

Goodbudget

Putujete s partnerom ili ekipom? Kako bi imali uvid u zajednički budžet i lakše organizirali vaše troškove tijekom putovanja koristite Goodbudget aplikaciju. 

Aplikacija će pratiti sve vaše troškove i u svakom trenutku možete provjeriti koliko vam je sredstava ostalo za nastavak ljetovanja. (Android, iOS)

Trivago

Ova jednostavna aplikacija pomaže vam pronaći savršen hotel u području koje ste izabrali. Možete upisati ime grada, odabrati datume i veličinu sobe te zatim pokrenuti pretraživanje. Aplikacija će prikazati dostupne hotele na karti tako da možete vidjeti koliko je lokacija hotela udaljena od plaže ili centra grada. 

Rezultate pretraživanja možete filtrirati po cijeni, ocjeni korisnika i sadržajima kao što su Wi-Fi ili bazen, a za svaki hotel na popisu vidjet ćete cijene. (Android, iOS)

Hotel Tonight

Ova aplikacija spasit će vas tijekom neočekivanih i spontanih putovanja. Za vas će pronaći niske cijene hotelskih soba u zadnji čas, a na vama je da odaberete ponudu koja vam najviše odgovara. (Android, iOS)

HAK

Osim što vam daje pregled trenutačnog stanja na cestama i informacije o zabranama prometovanja na cestama, HAK aplikacija prikazat će vam i najbližu benzinsku postaju te aktualne cijene goriva. (Android, iOS)

Foursquare

Foursquare je postao aplikacija za otkrivanje zanimljivih i novih mjesta u vašoj okolini. Tražite li restoran, kafić ili neku znamenitost, Foursquare će vam to prikazati, a možete vidjeti i koliko je to udaljeno od vas, koje je radno vrijeme te što drugi korisnici kažu. 

Komentari korisnika važni su ako želite znati koje cijene možete očekivati od određenog restorana ili kluba kako ne bi ostali šokirani iznosom računa. (Android, iOS)

Uber

Megapopularni Uber nakon Zagreba stigao je i na Jadran, a gotovo svugdje pokazao se kao povoljnija alternativa taksi prijevoznicima. Korisnicima omogućuje da unaprijed znaju koliko će ih koštati vožnja, nudi sigurniji prijevoz jer odmah znate sve podatke o vozaču, a tu je i lakše plaćanje preko povezane kartice. (Android, iOS)

Rewardable

Ako vam je ponestalo novca tijekom ljeta, Rewardable vam pomaže pronaći male poslove na vašem području uz koje ćete moći zaraditi dodatni džeparac. No, ovdje se ne radi o klasičnim poslovima već o zadacima koje trebate obaviti za nekog, a oduzet će vam od 5 do 20 minuta. Novac možete dobiti na svoj PayPal račun. (Android, iOS)

Viator

Korisna aplikacija pomaže vam otkriti gdje možete kupiti najjeftinije karte za turistički obilazak ili odlazak u neki muzej, ali i da dobijete inspiraciju oko dodatnih aktivnosti na svom odredištu. Sve te lokacije možete vidjeti i na karti, odnosno otkriti koja je od njih najbliža vašoj lokaciji, a kroz nju možete dobiti i prednost na nekim od popularnih svjetskih lokacija poput Eiffelova tornja. (Android, iOS)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Kako vam je u vezi? Ovih 10 položaja spavanja sve okriva
A GJDE STE VI?

Kako vam je u vezi? Ovih 10 položaja spavanja sve okriva

Što vaš položaj spavanja govori o vama i vašoj boljoj polovici? Izvukli smo najčešće položaje i njihovo značenje - koji je vaš položaj?

10 stvari koje živciraju svakog na plaži: Jeste li među njima?
TO NITKO NE VOLI

10 stvari koje živciraju svakog na plaži: Jeste li među njima?

More i sunce čista su uživancija, no s vremena na vrijeme pojavit će se netko i napraviti nešto što će strašno smetati svima oko njih. Ovih 10 stvari najviše živcira ljude na plaži
Trikovi kako namamiti što više Pokémona da dođu do vas!
Moraš skupit' sve

Trikovi kako namamiti što više Pokémona da dođu do vas!

Pokémon GO pokorio je cijeli svijet. I vi imate priliku postati pravi Pokemon majstor u proširenoj stvarnosti, a mi vam donosimo trikove uz koje ćete to lakše postići