Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Spasila se: Gwen Stefani jake glavobolje liječi akupunkturom

None Foto: Twitter 4

Američka pjevačica u trudnoći je stalno plakala i nije mogla spavati zbog migrena, a nije smjela piti lijekove. Tako je otkrila aletrnativnu medicinu kojom je oduševljena...

Treća trudnoća bila mi je neizdrživa. Stalno sam plakala jer nisam mogla spavati zbog jakih migrena, a nisam smjela piti lijekove, kaže Gwen Stefani (44). Američka pjevačica dodaje kako je u stanju očaja otišla na akupunkturu i spasila se.

- Alternativna medicina me je oduševila. Kupila sam sve knjige i priručnike o njoj i stalno ih čitam - kaže majka troje djece. Pjevačica je presretna rezultatima pa akupunkturu preporučuje svim svojim prijateljicama, pogotovo onima koje su i same majke.

Komentari (7)
  • Hm znam kako je gadno kad te glavobolja ubija, tbl ne smiješ zbog bebe,meni je pomagala mala šalica gorke kave sa iscjeđenim limunom,odvratnije nešto nisam pila od toga ali je pomagalo kao i autosugestija i lagana masaža bolnog dijela. Sad nažalost kad osjetim da počinje moram popiti tbl jer ako čekam bol je tolika da bi najradije lupala glavom o zid. Te migrene traju 3-4 dana i onda neko razdoblje bude bez njih.

    30. 7. 2014,   02:00
  • skroz ju kuzim...i ja sam isla na akupunkturu u trudnoci radi uzasnih glavobolja...tu bol i tu muku necu nikada zaboraviti...akupunktura mi je pomogla i nakon prbog tromjesjeca je sve prestalo

    30. 7. 2014,   08:18
  • dobro da je našla nešto da joj pomogne

    30. 7. 2014,   08:53