Obavijesti

Show

Komentari 0

Spektakl Big Beach: 21. srpnja očekuje vas nastup Carla Coxa

Spektakl Big Beach: 21. srpnja očekuje vas nastup Carla Coxa
6

Legenda plesne glazbe gostuje na najvećem ljetnom glazbenom spektaklu na plaži Zrće. Tisuće ljubitelja klupske glazbe s nestrpljenjem očekuje početak spektakla

VIDEO

Novaljska plaža Zrće užurbano se priprema za subotu 21. srpnja i najveći ovoljetni glazbeni spektakl na otvorenom Big Beach. Tisuće ljubitelja klupske glazbe s nestrpljenjem očekuje nastup DJ legende Carla Coxa. Britanski DJ u klupskoj je glazbi ono što je Madonna u popu ili pak Mick Jagger u rocku.

Cox u Hrvatsku stiže privatnim mlažnjakom, a do Novalje će biti prevezen u posebnoj limuzini. Umjesto skupih jahti i ostalih zahtjeva kakve postavljaju brojne zvijezde, Cox se odlučio za jedinstveno iskustvo ribolova u Jadranskom moru. U društvu ribara s Paga okušati će se kao ribolovac, a ukoliko bude imao uspjeha probat će vrhunsku deliciju – jadransku ribu iz vlastitog ulova.

Produkcija Big Beacha, koji će se održati na plaži Zrće tik do Jadranskog mora, stiže u čak osam velikih kamiona, deseci ljudi rade na uređenju centralne pozornice, a na samom se događaju očekuje i do 15 000 posjetitelja. Promotivne ulaznice po 99 kuna mogu se osigurati u sustavu Eventima (www.eventim.hr) ili na dan spektakla na ulazu po cijeni od 199 kuna.

Cox briljira kao producent, umjetnik, remikser, radijski DJ, biznismen, ambasador plesne glazbe te je prema mnogim glazbenim anketama najutjecajniji DJ na planeti. Uspon mu počinje 1996. godine lansiranjem vlastite 'Worldwide Ultimatum' etikete te izdavanjem samo-produciranog albuma 'At The End Of The Cliche' na koji je skupio 18-godišnje iskustvo. Trebalo mu je preko dvije godine da zasjedne na 22. mjesto britanske top liste.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Paralelno stvara menadžersku tvrtku 'Ultimate Music Management', koja pod njegovim vodstvom okuplja ljude od struke: Josha Winka, Laurenta Garniera i Judge Julesa. Pojavljuje se na 'Top Of The Pops' i 1996. godine dodijeljena mu je drugu godinu zaredom internacionalna nagrada za najboljeg DJ-a godine. 'Muzik Magazine' okrunjuje ga istom nagradom ('DJ Of The Year') po izboru čitatelja, a istu osvaja i u Škotskoj, Irskoj, Francuskoj i Njemačkoj.

Pojavljuje se na naslovnicama najčitanijih engleskih glazbenih časopisa uključujući 'Mixmag', 'DJ Magazine' i 'Wax', te postaje dio prestižnog 'Kiss FM'-a gdje subotom ima svoju emisiju 'Ultimate Mix'. Slušatelji su ga izabrali za najboljeg DJ-a i miksera godine ('DJ Mixer Of The Year'). 'Tresao' je plesne podije širom svijeta i svirao na mjestima koje DJ-eva ruka još nije dotakla, održavajući stalne turneje, svirajući po cijeloj Britaniji i Europi, nedavno je očarao publiku u Izraelu, Južnoafričkoj Republici, Japanu i Australiji.

Hrvatske će tako stati uz bok razvikanim destinacijama te ponuditi dodatan razlog da inozemni gosti svoj godišnji odmor rezerviraju baš u Hrvatskoj na Big Beach spektaklu.

BIG BEACH PROGRAM:

21.00  - 05.00  / CARL COX  / PAPAYA RESIDENT DJ / JON RUNDELL / PERO FULLHOUSE

After party: Papaya&Aquarius

INFO: www.bigbeach24.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden