Obavijesti

Show

Komentari 0

Spektakl u studenom: Veliki tulum Graše i Narodnog radija

Spektakl u studenom: Veliki tulum Graše i Narodnog radija
1

Nakon što je posljednje dvije godine obilježio s četiri regionalna megahita, te prepunim arenama u Splitu i Puli – Petar Grašo priprema veliki koncert u Areni Zagreb

VIDEO

Jedan od najuspješnijih glazbenika i autora,  Petar Grašo te najslušaniji radio u Hrvatskoj - Narodni radio,  zajedno će proslaviti 20 godina karijere i emitiranja velikim koncertnim spektaklom u Areni Zagreb 25. studenog 2017. godine.

Bit će to kruna karijere popularnog glazbenika koja traje dvadeset godina, a isto toliko prošlo je od izlaska prvog albuma 'Mjesec iznad oblaka'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Teško mi je i opisati uzbuđenje koje osjećam oko koncerta u zagrebačkoj Areni. Ne samo uzbuđenje nego jasno i tremu. To će zasigurno biti koncert moje karijere i ostvarenje velikog sna. Počašćen sam što mogu ispuniti i želju mojoj brojnoj publici koja me već dugo propitkuje kada će napokon veliki koncert u Zagrebu. Radujem se da ćemo svi zajedno pjevati 25.11.u Areni Zagreb. Bit će to za mene, a nadam se i moju publiku najljepši početak Adventa - rekao je Grašo.

Dvadeset godina broji i Narodni radio. Upravo zato proslava u Areni Zagreb bit će dvostruka. Veliku vijest o glazbenom događaju godine sa svim ljubiteljima najbolje domaće glazbe Grašo je ekskluzivno objavio u programu Narodnog gostujući u 'Jutarnjem klubu' kod Doris Pinčić Rogoznice i Hrvoja Kečkeša.

Grašo je tako najavio kako će se 25.studenog u Areni Zagreb pjevati svi veliki hitovi od 'Moje Zlato' preko 'Uvik isti' do 'Volim i postojim' i '92, a najavljuje i pravi scensko glazbeni spektakl.

- Uistinu ćemo se potruditi da pripremimo do sada neviđenu produkciju u Hrvatskoj kako bi naša publika uživala od prve do posljednje minute. Naporno već radimo na tome kako bi pripremili uistinu glazbeni spektakl svjetskih razmjera. Moja publika to definitivno zaslužuje! A bit će tu i raznih glazbenih iznenađenja - podijelio je Grašo.

Karte su već u prodaji u sustavu Eventima.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac