Obavijesti

Show

Komentari 0

Spektakli u kinima: Stigle su glazbene i plesne poslastice

Spektakli u kinima: Stigle su glazbene i plesne poslastice
2

Spektakularna produkcija i ljepota pokreta zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a osim u Zagrebu, moći ćemo je pogledati u CineStaru u Zadru, Varaždinu, Rijeci, Splitu, i Osijeku

VIDEO

Sve poklonike baleta razveselit će vijest kako će 08. svibnja, u Kaptol Boutique Cinema by CineStar u Zagrebu moći ekskluzivno pogledati snimku jednog od najpoznatijeg baleta na svijetu - 'Coppelia'.

Balet 'Coppelia' je od trenutka svoje premijere 1870. godine postao veliki hit te je danas, uz 'Giselle', najizvođeniji klasični balet na svijetu. 'Coppelia' je energična i iskričava priča o magiji i prevari, s elementima svake sjajne priče: malo čarolije, dašak romantike i mnogo nevjerojatnih kostima.

Glavni likovi su ludo zaljubljen par Swanilda i Franz, koji žive idealnim životom sve dok u njega ne uđe stanoviti dr. Coppelius i njegova misteriozna, prelijepa kćer Coppélia. Franza potpuno obuzme njezina očaravajuća ljepota te se zaljubi u nju. No, Swanilda uviđa da Coppélia nije onakva kakvom se predstavlja, stoga odlučno kreće u spas za svoju ljubav, kako bi izbavila iz ralja kobne doktorove kćeri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Coppelia je dio Spektakla u CineStaru, specijalnog programa koji već šestu sezonu zaredom donosi prave glazbene i plesne poslastice u dvorane kina i u najudobnija sjedala u gradu. Tako su do sada posjetitelji CineStara imali priliku vidjeti live prijenose najboljih svjetskih opernih i baletnih izvedbi iz Royal Opera House-a, jedne od najpoznatijih svjetskih pozornica s vrhunskom produkcijom, kao i mjuzikle i koncerte poznatih svjetskih izvođača.

Stoga se pozivaju svi ljubitelji elegancije, gracioznosti i estetike baleta, da u jedinstvenom i originalnom interijeru najljepšeg i najšarmantnijeg kina u Hrvatskoj – Kaptol Boutique Cinema pogledaju najzabavniji i najveseliji balet ispunjen čarolijom, romantikom, raskošnom kostimografijom i pozitivnom energijom. Spektakularna produkcija i ljepota pokreta zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a osim u Zagrebu, moći ćemo je pogledati u CineStaru u Zadru, Varaždinu, Rijeci, Splitu, i Osijeku.

Ulaznice je moguće kupiti na blagajnama, putem iCineStar aplikacije i online na stranicama Kaptol Boutique Cinema, kao i na stranicama CineStara.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode