Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Spice Girls najavile izlazak dokumentarca o grupi

None Foto: 24sata/ilustracija

Najpopularnija pop skupina '90-ih, Spice Girls, ponovno se okupila i kreće na svjetsku turneju pod nazivom 'The Return Of The Spice Girls'

Članice benda Spice Girls najavile su izlazak dokumentarca o bendu. Zvat će se "In Spice Girls: Giving You Everything", a premijerno će se prikazati u Velikoj Britaniji. Još se ne zna kad.
- Dok se bend priprema za svjetsku turneju, filmska ekipa radi s djevojkama. Cure će prvi put progovoriti o svojim karijerama u bendu, od njegova nastajanja do sada. S gledateljima će podijeliti razmišljanja i sjećanja o tome kako je biti dio najvećeg benda u povijesti pop glazbe - stoji u službenom priopćenju.
Na svom blogu članica 'spajsica' Mel B (32) napisala je post u kojem govori o iskustvu sa snimanja njihovoga prvoga glazbenog videa od razlaza benda.
- S Victoriom sam otišla u Veliku Britaniju da pripremimo sve za snimanje videa naše nove pjesme 'Hedlines'. Iako mi je sve to bilo jako naporno, dobro sam se zabavila. Sjedila sam s curama i cijeli smo dan tračale i pile čaj. Cijelo smo se vrijeme smijale. Bilo je divno što smo opet bile zajedno. Mislim da će video izgledati odlično, jedva ga čekam vidjeti na televiziji. Nadam se da će se i našim fanovima svidjeti - napisala je Melanie.

Komentiraj, znaš da želiš!