Obavijesti

Show

Komentari 7

Spice Girls u punom sastavu? Victoria se vraća, ali ne pjeva

Spice Girls u punom sastavu? Victoria se vraća, ali ne pjeva
10

Na turneji će nastupati Mel B (43), Mel C (45), Geri Halliwell (46) i Emma Bunton (43), dok bi već otpisanu Victoriju djelić fanova ove grupe ipak mogao gledati na pozornici, u skromnijoj ulozi nego su to navikli

VIDEO

Slomila je srce fanovima nekad vrlo popularne pop grupe kad je odbila nastupiti na povratničkoj turneji, ali čini se da će se Posh Spice ipak priključiti djevojkama na jednom od koncerata zakazane i dobrim dijelom rasprodane britanske turneje, piše Daily Star

Spice Girls rasprodale turneju: Zakazale su četiri nove gaže...
Spice Girls rasprodale turneju: Zakazale su četiri nove gaže...

- Na jednome od koncerata u Londonu, ona bi se trebala priključiti curama na pozornici. Vjerojatno na Wembleyju, 14. lipnja, ali njezin uvjet je bio da ne pjeva - rekao je britanskom mediju izvor blizak grupi, a fanovi Spajsica oduševljeni su i ovim 'mrvicama'. 

Victoria Beckham steps out wearing a camouflage military jacket and black tights, NYC

Victoria Beckham (45) navodno je pristala sudjelovati u koreografiji i nakratko se pojaviti na jednom od koncerata, a veći angažman od toga nikad ju nije interesirao. Posvetila se svom modnom brendu i bend te česti nastupi nisu nešto što ju više zanima, tvrde britanski mediji, a toga su bile svjesne i djevojke. 

- Za vrijeme Olimpijskih igara 2012. u Londonu, kad smo pripremale povratnički nastup, mislim da nam je svima bilo jasno da Victoria ima druge planove i da vjerojatno ne uživa u svemu tome koliko i mi - priznala je Emma. 

Labour

Nekadašnje partijanerice navodno su u potpunosti promijenile vlastite navike, ako je vjerovati zahtjevima na nadolazećoj turneji. Tako više nema brze hrane i potoka alkohola, a sve Spajsice odreda su se okrenule zdravoj prehrani i mirnijem načinu života. Organizatori koncerata morat će osigurati nešto profinjenije jelovnike, puno voća i povrća, proteinske napitke, mirisne svijeće, a pošto će na turneju s djecom, zahtijevaju i igraonice te dadilje, koje će čuvati djecu u za to predviđenim prostorima. 

Pokretanje videa...

00:09

- One su sve majke i promijenile su svoje živote. Sve što ste znali o sastavu Spice Girls više ne vrijedi. Cure su u potpunosti fokusirane na svoje obitelji i jedan novi lifestyle - ispričao je dobro upoznat izvor iz glazbene industrije britanskim medijima. 

Na turneji će nastupati Mel B (43), Mel C (45), Geri Halliwell (46) i Emma Bunton (43), dok bi već otpisanu Victoriju djelić fanova ove grupe ipak mogao gledati na pozornici, u skromnijoj ulozi nego su to navikli. 

NAJVEĆI NESRETNICI: Ovim horoskopskim znakovima se u ljubavi ne piše dobro

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'