Obavijesti

Show

Komentari 23

Špiček urlao na dečke: Gdje su grožđice? Moram biti detektiv?

Špiček urlao na dečke: Gdje su grožđice? Moram biti detektiv?
17

Na desertu ćete dobiti dva boda manje jer niste koristili grožđice. Bruno i Robert dobili su bod manje kada nisu iskoristili sve namirnice, vi ste drugi pa ćete dobiti dva boda manje, rekao je predsjednik žirija

VIDEO

Četvrtak navečer u kulinarskom dvoboju snage su odmjerili Karmen i Marina te Tomislav i Tomislav. Nakon pet degustacijskih sljedova stručni žiri showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' odlučio je da gastro avanturu nastavljaju Međimurke, a dečki su napustili show.

POGLEDAJTE VIDEO O ŠPIČEKU:

Pokretanje videa...

01:07

Zbog najmanje osvojenih bodova tijekom ovog tjedna, Karmen i Marina te Tomislav i Tomislav završili su u prvoj klupi na popravnom ispitu, no prolazak je zaslužio samo jedan par. Prije samog kuhanja natjecatelje je dočekao kviz okusa u kojem su dečki bili uspješniji pa su tako mogli odabrati još jedan par koji će za njih kuhati, a to su bili Ivan i Ivan. Kao i u prošlom duelu, parovima su
mogli pomagati svi natjecatelji iz njihova tima.

- Atmosfera je odlična, svi su zaposleni, svi rade, svi su na svojim pozicijama, nema zbunjoze, vidi se da su napredovali, i to je fantastično - komentirao je Ivan Pažanin koji je vjerovao u uspjeh svoje ekipe jer su svi složno radili, baš kao i djevojke. 

Bez previše panike i stresa, uskoro su svi sljedovi bili gotovi i kušanje je moglo početi. Željka Klemenčić i Pažanin mogli su zajedno s Tomislavom Špičekom kušati i komentirati jela, ali ocjene je mogao dati samo predsjednik žirija. Na prvom slijedu djevojke su poslužile tatarski, koji je ocijenjen sa 7 bodova, baš kao i tjestenina sa sirom koju su spremili dečki, te su oba jela jednako prošla kod žirija.

Za drugi slijed Tomislav i Tomislav imali su tatarski, a Marina i Karmen tjesteninu sa sirom te su oba para dobila 8 bodova, iako je Špiček dečkima zamjerio što nisu ponudili više tosta uz tatarski. 

- Kada ja probavam, zna se da trebam probati dva, tri zalogaja, a oni su mi servirali samo jedan mali tost - komentirao je.

Palenta i teleća jetrica bio je treći slijed u kojem su dečki dobili više pohvale i osvojili 8 bodova, što je bio bod više od djevojaka koje su dobile 7 bodova.

- Nisam zadovoljan vašom jetricom, pretanka je i suha, i to ste mogle puno bolje odraditi - kazao je Pažanin curama pa nastavio komentirati jelo svog tima:

- Prutići su dobri, sočni, umak je dobar, palenta je za mene jako dobra i sve je dobro odrađeno, ne bih ništa mijenjao.

Četvrti slijed bila su pačja prsa s pireom od celera, a Tomislav i Tomislav opet su bili za bod bolji pa su imali dva boda prednosti sve do spornog deserta.

- Jeste li iskoristili grožđice? Gdje ste ih stavili? Zar ja moram biti detektiv? - rekao je Špiček svojim imenjacima koji su izostavili jednu namirnicu s popisa, što nije po pravilima.

- Na desertu ćete dobiti dva boda manje jer niste koristili grožđice. Bruno i Robert dobili su bod manje kada nisu iskoristili sve
namirnice, vi ste drugi pa ćete dobiti dva boda manje, a idući koji to napravi - dobit će tri boda manje jer su takva pravila - odlučan je bio predsjednik žirija.

Tako su dečki na desertu dobili samo šest bodova, a cure devet pa su ih u ukupnom zbroju prešišale za jedan bod. 

- Mislim da je njihovo jelo bilo bolje složeno, a ovo s grožđicama neću komentirati - kazala je Marina, a Tomislav i Tomislav zaključili su kako će od sada doma na polici držati grožđice. Tomislav i Tomislav tako su napustili show pa je ponovno izjednačen broj parova u svakom timu. Djevojke su tjedan završile sa 18 bodova prednosti.

POGLEDAJTE SERIJAL 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

15:21
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...